keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Harrastusjuttuja

Tänään äiti on vähän vielä väsyneempi kuin eilen. Kello 4.00 aamuyöllä Eevi päätti, että nyt olis hyvä aika jutella (lue huutaa) ja kuudelta sama homma, vaikka mun kello olis herättänyt vasta seitsemältä. Minä marssin kahdeksalta kouluun ja Eevi jäi isin kanssa kotiin.
10.00 maissa mummu kävi hakemassa Eevin hoitoon ja D:kin pääsi vähän lepäilemään.
Mulla oli vähän lyhkäsempi päivä tänään kun koulussa joku opettaja oli jäämässä eläkkeelle ja henkilökunnalla oli jotkut eläkekemut. Eli mä olin sitten jo 12.00 aikaan kotona.
Lähdettiin D:n kanssa yhdessä kaupoille hakemaan mulle muutamat koulujutut ja sitten käytiin ostamassa loppuviikon ruokaostokset.
Kotona keiteltiin perunoita ja syötiin nakkikastiketta. Oli niin oudon hiljaista, ei kyllä pystyisi enää tottumaan pelkästään kahdestaan olemiseen.
Vasen kuva on Eevistä ja oikea kuva otettu tänään. Kuvakulma on vähän eri niin ei kunnolla saa selvää, mutta kyllä tää vatta tuntuu suuremmalta kun viimeksi tässä kohtaa! Välillä taas näyttää, että on tosi pieni, mutta eri vaatteissa näyttää erilaiselta. Ainakin samat pöksyt, jotka on mulla varmaan vielä kolmannen (ei ole vielä muutamiin vuosiin suunnitelmissa) odotuksessa :D
Mummulassa oli herkuteltu jogurtilla:)
Vähän ennen klo 17 mun äiti kurvas pihaan Eevin kanssa ja otti mut kyytiin. Me käydään Eevin kanssa keskiviikkosin Perhejammailussa. Siellä käy vuosina 2012-2014 syntyneitä lapsia ja siellä me leikitään, lorutellaan, laulellaan, jumppaillaan ja tietty jammaillaan. Eevi tykkää ihan hirveesti ja tuntuu, että nyt saa vielä enemmän irti koko hommasta, kun on saatu jalat alle. Toki se on vielä joka suuntaan sinkoilua, mutta siellä saakin mennä ihan vapaasti. Ohjaaja sanoo mitä tehdään, mutta jos lapsesta tuntuu, että nyt vaan juostaan ympäri salia, niin sitten juostaan!
Eevi on koko ryhmän kuopus, kun juuri ja juuri jäätiin 2014 puolelle:) Mutta hyvin ollaan joukkoon sovittu.
Mun omaa saliharrastusta oon myös tänään ehtinyt miettiä. Muutamana viikkona on tullut käytyä aika laiskasti ja tuntuu, ettei energiat riitä enää kaikkeen. Koitan ottaa itteäni niskasta kiinni vielä pari kuukautta ja irtisanon jäsenyyden helmi-maaliskuussa, sitten voin käydä vielä kuukauden verran. Huhtikuu voi mennä jo vähän liian pitkälle kun väsy on jo nyt välillä niin kova. Eevin harrastukset menee nyt omien edelle kunnei typy kerran vielä ole päiväkodissa ja meidän kavereilla ei kovin monella ole lapsia, joten nämä harrastukset on ainoat jossa pääsee touhuamaan muiden lasten kanssa.
Jatkossakin haluan tarjota molemmille lapsille jotakin "laatuaikaa" äidin kanssa, ettei tarvitse tapella huomiosta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016