lauantai 30. tammikuuta 2016

I ♥ viikonloppu

Aamulla mamma sai nukkua normaalia pidemmät unet kun ei tarvinnut nousta kouluun ja normaalistihan olisin noussut vauvauintiin noin klo 7.00, mutta jätettiin se tämän flunssan takia pois. Kahtena iltana Eevillä oli vähän vajaa 38 lämpöä ja jouduin antamaan panadolia, mutta tänään on ollut kuumeeton päivä. Pikkusen nokka on vielä vuotanut, mutta hyvältä näyttää jo. Itselläkin on ollut tänään vähän terveempi olo.
Koitin tänään tehdä ihan uutta ruokaa tässä taloudessa. Aina on perus perunaa, makaroonilaatikkoa, lasagnea tai kanariisivuokaa. Selailin uusia reseptejä ja löysin kanapekonipastavuuan, joka kuulosti helpolta ja yksinkertaiselta.
Siihen tuli:
 pastaa 400g,
 broileria 300g,
 paketti pekonia,
 1 paprika, 
1 sipuli, 
kermaa,
 1tl paprikajauhetta, 
ripaus chilimaustetta.

Ja hyvää tuli. Ihana onnistumisentunne kun tekee jotakin uutta ja se on vieläpä ihan syötävää!
Pyykkikone on pauhannut koko päivän, lakanat vaihdettu ja kaikki 56 neliöä imuroitu. Kerkesin päivällä jopa hetken pötköttämään. Kävästiin Eevin kanssa vähän kävelemässä kun neiti on aina niin innoissaan kun pääsee kipittämään kengillään. Harmi, että kaikki lumet ovat lähes sulaneet ja jäljellä oli vesilammikoita ja kiviset kävelytiet. Eipä ollut ainakaan kylmä kun mittari näytti +4 astetta.
Illalla Eevi pääsi kylpyyn kun isi meni suihkuun, niin pääsi edes vähän polskuttelemaan kun ei aamulla menty sinne uimaan. Puurot nassuun ja muru simahti heti sänkyyn.
Mulle jäi siis vähän aikaa tehdä koulutehtäviä ja stressi vähenee aina kun saa yhden tehtävän tehtyä! Kohta pääseekin taas nukkumaan ja huomenna saa nukkua taas ainakin kymmeneen, pakko rakastaa viikonloppuja!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016