perjantai 15. tammikuuta 2016

Kuka täälä siivoo

Mitä tapahtuu kun siivoushullun perfektionistin kotiin syntyy pieni lapsi, joka heti kun vähänkin pääsee eteenpäi, sotkee koko olkkarin palikoilla? Tai kun se lähtee kävelemään ja piilottelee niitä leluja kenkälaatikoihin, pyykkikoriin ja kaikkiin mahdollisiin piilopaikkoihin?
No hetken siihen kestää tottua ja vieläkin on totuttelemista. Joka kerta kun Eevi menee päikkäreille niin mamma siivoo ja joka ilta kun Eevi menee yöunille niin mamma siivoo.
Ne nuket ja palapelit on tottakai heti heräämisen jälkeen pitkin näitä viittäkymmentäkuutta neliötä, mutta en pysty menemään nukkumaan jos joka paikassa on sotkua. Eikä silloinkaan kun tiskipöydällä on tiskejä tai likaa, juu hyi kamala, ei.
Kyllä välillä melkein itkettää kun tulee koulusta ja isi makaa sohvalla ja kaikki, ihan oikeesti KAIKKI lelut on ympäri asuntoa. Mut hei tässähän tää pikkukaksion paremmat puolet tulee esille, vähemmän pinta-alaa siivottavana! Mutta silti en voi ymmärtää miehen ajatusmaailmaa.. Jos se, että laittaisit likaiset astiat koneeseen heti kun olet syönyt, niin vie sun elämästä 10 sekuntia, niin miksi, oi miksi sitä ei voi tehdä silloin heti??
Vaan ihan kohta. Sitä en ymmärrä, enkä milloinkaan tule ymmärtämään.
Entäs sitten kun tulee toinenkin lapsi? Jaa a.
Eevistä tulee rikas mimmi, kun äiti ottaa heti pienenä siivousapulaiseks pientä palkkaa vastaan. No ehkä ei, saattaa siinä itsekkin uupua ja ties vaikka vuoden päästä meillä ei päikkäriaikaan siivottaiskaan, vaan otetaan pelkästään lepoa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016