keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Lisää puhtia päivään, kiitos

Nyt se pieni flunssanpoikanen on iskenyt. Sillon sunnuntaina tuntui jo siltä, että ihan kohta ja nyt pari päivää on oltu nokka tukossa, pää täynnä räkää.
Tänään D ja Eevi tulivat hakemaan mua koulusta ja suunnattiin Prismaan ruokakauppaan. Ostoksia tehtiinkin niin, että niillä elelee vähintään koko loppuviikon ja vielä ensi viikonkin. Jos maitovarastoja kävisi välillä täyttämässä niin sillä ruokamäärällä mikä mukaan lähti, eläisi varmaan kuukauden!
Keskiviikko on meillä yleensä vähän lyhkäsempi päivä ja päästiin jo kahdelta, ruokakaupassa vierähti kuitenkin aika pitkä hetki ja kotona oltiin vasta neljän aikaan. Meillä olisi tänään ollut perhejammailukin, mutta se jäi nyt välistä, etten tartuta kaikkia muitakin tanssijoita. Toivotaan, että Eevikin säästyisi tältä räkätaudilta, se tuo aina unettomia öitä ja väsyneitä päiviä. Läksyjäkin pitää koittaa tehdä, mutta onneksi niitä ei ole nyt joka illalle tullut.
Mä järkytyin tänään aamulla kun etsin itelleni vaatteita kouluun. Ihan kun mun vatsa olisi kasvanut yhdessä yössä ihan jumalattomasti. Yhtäkkiä huomasin kauhean kokosen jalkapallon tuossa, missä se ei muistaakseni vielä eilen ollut.. Tässä on kuitenkin vielä muutama kuukausi aikaa, enkä pysty edes kuvittelemaan minkä kokonen mä olen vaikka huhtikuun lopussa! Jouduin tänään lähtemään myös rintaliiviostoksille. Edelliset on tuntuneet aika jämpteiltä jo jonkin aikaa ja tuntui, että joka käänteessä sai olla asettelemassa uudelleen. Enkä voi käsittää kuinka suuren koon jouduin ostamaan!! Kädessä ne näytti niin suurilta, että sopisivat aamulla sateenvarjoksi kun lähtee kouluun, huhhei. Mutta nyt sitä energiaa jostakin lisää, kiitos.

6 kommenttia :

 1. Mulla on hirmuinen vauvakuume... pakko lukea tarkemmin sun blogia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan, eiköhän se siitä vielä pahene;) mä käyn kurkkimassa sun blogia!:)

   Poista
 2. Täällä yks paksuna oleva tarttis myös hippasen lisää energiaa. En oo kyllä kipeenä, mutta voimat on ihan loppu ja työpäivästä suoriutuminen jo aika rankkaa. Mulla on huhtikuun 14. LA, ekaa odotan ja kiva löytää muita blogeja, joissa odotetaan :) Milloin sulla on laskettu aika? En saa jostain syystä laitettua linkkiä mun nimeen, mutta mun ajatuksia löytyy www.inthelittlecottage.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mulla on pian sun jälkeen, 9.5 :) mun omat synttärit on 14.4, sillon on hyvä päivä synnyttää;) mä meen kattelemaan vähän sun blogia, kiva saada aina vähän vertaistukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tuut ihan perässä :) 14.4. on tosiaan hyvä päivä synnyttää, se on tulevan isinkin syntymäpäivä! Isi saa mukavan lahjan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016