keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Palikkaleikkejä ja sisäpäikkäreitä

Me ollaan pari päivää pysytty tiukasti sisätiloissa. Edellispäivänäkin oli jo kylmä, mutta käytiin pikaisesti koeajamassa uusi pulkka, joka ostettiin 1-vuotissynttärilahjaksi. Eevi ei yrittänyt pulkasta pois, mutta rupes olemaan jo vähän väsyny, kun mentiin just ennen päikkäriaikaa, eli ei nyt ihan riemusta hihkunut, kun nyt siinä vain tönötti kun tähän kerran ängettiin.
Tänään ja eilen onkin ollu sitte vähän vielä kylmempi. Meidän lämpömittari näyttää -22, pistin D:nkin yksin kauppaan, minähän en tonne mene kokemaan mitään jäätymiskuolemaa. 
Eevin kanssa ollaankin leikitty sitte vaan sisäleikkejä, vaikka eilen suoraan kotiovelle tuli ihana Ticketin talvihaalari, jota olis ollu melkein pakko päästä ulos kokeilemaan, mutta odotetaan josko mittari laskis edes lähemmäs -15 astetta. Tehtiin tosi edullisia ostoksia tuolla Ticketin verkkokaupassa kun haalari oli -40% ja ostettiin myös kevääksi/syksyksi ihana takki, joka myöskin oli -40%. Eevi oli saanut Liberolta synttärilahjaksi alennuskoodin, jolla saatiin vielä 27€ alennusta ja postikuluja ei tullut, kun ylitti kuitenkin 70€. Tosi hyvät tarjoukset!
Eevi sai mummulta synttärilahjaksi hauskoja palikoita, joissa on paljon tutkittavaa ja tekemistä. Välillä nekin vaan lentelee, mutta on hassua huomata, kuinka noin pieni jo ymmärtää, että pallon voi laittaa pallonmuotoiseen reikään ja jonkun toisen toisenlaiseen..

Eilen ja tänään ollaan opeteltu myös jotakin uutta.. Nimittäin sisällä nukkumista. Eevi on lähes aina nukkunut päikkärit ulkona vaunuissa, paitsi vauvana ja sillon kun on ollut kipeenä. Joka päivä 11-12 aikaan ollaan lähdetty ulos ja sinne on nukahdettu. Välillä neiti kerkee nukahtamaan jo siinä välissä kun laitan vaunuihin makaamaan ja puen vielä itelle ulkovaatteet. Nyt sitten eilen mentiinkin omaan sänkyyn päikkäreille. Se kävi aika kivuttomasti, noin 25 minutin sisällä jo nukuttiin. Sisäpäikkärit jäi kuitenkin noin 1,5 tuntiin, kun normaalisti vaunuissa koisitaan 2-3h. 
Tänään olikin jo vähän eri meininki, samassa ajassa nukahti, mutta 30min päästä heräsi, eikä millään uudelleen. Noin tunnin päästä luovutin, ei oo väsy. Katotaan jonkun ajan päästä uudelleen. Meillä on kuitenkin iltasin nukkumaanmenoaika jo 19.00 aikaan, joten päikkäreille ei voi kauheen myöhään mennä..
Mutta nyt meillä porisee keittiössä nakkikeitto, jota ensimmäistä kertaa teen, katsotaan pystyykö sitä edes syömään!

EDIT
Oli hyvää! Tyttö söi oikeen ison lautasellisen ja jopa mieheni, joka ei syö IKINÄ, MITÄÄN rehuja, söi kaikki vihannekset sopasta ja vieläpä kehui!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016