sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Täällä ollaan!

Jo loppui haaveilu ja täällä ollaan, taas. Mulla on aikasemminki ollu ainaki pari blogia, joskus teininä ekan kerran ja toisen kerran pari vuotta sitten. Oon viime raskaudesta asti aikonut alottaa uudelleen ja nyt mä sen tein. 
Mutta jos alotan tällä kertaa ihan alusta. Mä oon 21-vuotias nuori nainen. Opiskelin Vaasassa parturi-kampaajaks ja työskentelin siellä melkeen pari vuotta. Yksin lähdin opintielle, mut sieltä kun palasin takas kotinurkille Poriin, niin olikin meitä jo kolme. Ekaks löysin tuon saman ikäsen miekkosen, D:n, vuonna 2013. Joulukuussa 2014 meille syntyi maailman ihanin tytär Eevi.

Tänä vuonna heinäkuussa Eevin ollessa 7kk, mä raahasin ton pohjalaisen ukkelin tänne Poriin. Hain syksyllä lähihoitajakouluun ja se alkaakin ens torstaina. Tarkotus siis oli muuttaa keskustaan, lähelle mun koulua ja ajatus oli, että kaksio riittää hyvin, kun mä kävisin koulun ja ettisin töitä. Sitten voitais muuttaa vähän kauemmaks keskustasta johonkin lapsiystävälliselle alueelle. Sitten menikin suunnitelmat uusiks, tai ei uusiks, mutta tulikin pieni lisähaaste kun pikkuherra päätti ilmottaa tulostaan, vähän aikasemmin kun aluks meinattiin. Mutta eipä siinä mitään! Torstaina kouluun ja pojan pitäs tulla vasta toukokuussa, just sopivasti ennen kesälomaa. Katsotaan sitten mitä tehdään, kuinka paljon koulu lykkääntyy, mutta hyvin pääsee alkuun kuitenkin.
Mutta mitäpä meidän kaksioon.. Täällä ollaan ja tarkotus ei oo muuttaa ainakaan ennen heinäkuuta mihinkään, kun mamma meni ja kirjotti vuoden sopimuksen, hups. 
No mut, sopu sijaa antaa, vaikka välillä se onki tosi vaikeeta. Jos mä nyt lopettaisin nää alkulätinät ja kirjottelen sitten ens kerralla enemmän. Myöhemmin tulee vähän tarkemmin tekstiä mun elämäni keskipisteestä, Eevistä ja hyvästä kakkosesta D:stä. Ajattelin kirjotella myöskin siitä alkavasta koulusta, harrastuksista vähän ja meidän perusarjesta, joka välillä saattaa olla vähän puuduttavaakin:D Ja unohtamatta vielä tätä kasvavaa kumpua!


6 kommenttia :

 1. Moikka, päätin tulla vastavierailulle :) Jään kyllä innolla odottamaan miten sun opiskelut lähtee käyntiin ja miten raskaus sujuu, kun niin samoissa mennään! Teillä on kyllä hirmu suloinen tyttö <3
  Onko teillä rakenneultra ollut jo, kun tiedät odottavasi poikaa? :) Mun pitäisi vielä pari viikkoa kestää, että pääsen pientä katsomaan ja sukupuolta utelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos paljon<3 onhan tuo mulle maailman suloisin! Käytiin rakenneultrassa just 29.12 ja oli kuulemma sen verran selkeä poika, että uskalsin ruveta myymään esikoisen vaatteita pois:D Jos joskus kolmas tulee, niin siihen menee kyllä muutama vuosi ja sitten voi jo ostaa uudet vaatteet jos sattuu olemaan tyttö!

   Poista
 2. Jään kurkkimaan blogiasi, jään lukijaksi ^^ Ihanan kaunis tyttö teillä <3 :) Mun blogia kannattaa kurkata myös!
  http://nuorenamammaksi2011.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos!<3 mä käyn kurkkimas sun blogia kans!:)

  VastaaPoista
 4. Moikka! :D Vitsit mä mietin miks sun profiilikuva näytti niin tutulta, mutta tehän olitte siinä jossun vauvaporukassa Eevin kanssa :)... Huvikseni tuossa etsiskelin raskausblogeja ja tämä hyppäsi silmille! Onnea odotukseen, täälläkin olisi nyt rv 21+0, huomenna rakenneultra, jaiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih olipa sattuma! :D Juu siellä oltiin ja edelleen ollaan kyllä paljon yhteyksissä tyttöjen kanssa, vaikka me nyt kauemmaks muutettiinkin. Onnea sullekkin ja onnea huomiselle;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016