torstai 7. tammikuuta 2016

Takas koulunpenkille

Äitin eka koulupäivä ja Eevin mummulapäivä.
Jos nyt vihdoin kerkeis istahtamaan rauhassa.. Tänään palasin takasin koulutielle. 2,5 vuotta riitti työntekoa ja äitiyslomaa. Tykkäsin kyllä parturi-kampaajan hommista, sitä tuli kokeiltua yrittäjänä ja ihan vain miesten parturina. Pelkät parturintyöt kävi tylsäksi ja lähes jokainen työpaikka, johon haetaan tekijää, vaatii yrittäjyyttä. Se ei muutama vuosi sitten lähtenyt rullaamaan ja totesin silloin, että taskun pohjalla pitäs olla pikkusen enemmän kun pari euroa, ainakin aluksi ennen kun homma alkaa toimia.
Eilen illalla vähän jännitettiin, mutta enimmäkseen sitä, että löytyykö oikea luokka, kun koulu on aivan tuntematon. Soveltuvuuskokeetkin oli ihan eri paikassa. Uni tuli kuitenkin hyvin ja mulla oli onneks kaks herätyskelloa, kännykkä ja lisäks vielä Eevi, joka herätti 12min ennen oikeaa herätystä.
Eka päivä oli tietty vaan papereiden jakoa ja opettajien, opojen ja terveydenhoitajien nimien opettelua, sekä paikkojen esittelyä.
Oikea opiskelu alkaakin vasta huomenna/ens viikolla. Mut tykkäsin päästä taas vaihteeks kouluun ja tekemään jotaki muuta, mitä tässä nyt yli vuoden on tehnyt päivästä toiseen. Kaikista haikeinta silti oli olla erossa monta tuntia murusta ja tulihan mulle jo ikäväkin mun pikkusta vauvaa, mutta se oli hyvässä hoidossa mummulla. Onneksi se tuli silti halaamaan äitiä kun vihdoin pääsin takasin. Olin kuitenki jotenki aatellu, että eka päivä ois lyhyt, mut päästiinki vasta vähän vajaa 16.00 ja kauheella vauhdilla siitä bussiin mun äidin luo, kun 17.30 piti olla jo Aloe Vera-kutsuilla.
Kauheesti en kerinny tuotteita kuvailemaan, mut oli tosi kivat kutsut ja tuli paljon uusia juttuja. Oli pakko tilata kokeeks yks hammastahna, kun mulle kertyy nii hulluna hammaskivee ja se esittelijä niin lupaili, että toi tahna estäis sen.. katotaan. Eevi pääsi vielä ennen lähtöä testailemaan mun serkkupojan pallomerta ja oli yhtä hymyä, vaikka just sekunti ennen sitä näytti siltä kun nukahtais pian pystyyn. Pitäs varmaan hankkia kotiinki, tänne kaksioonha tommone menis ihan hyvin! Tai sit me vaan käydään vierailulla kun tekee mieli pallomereen..2 kommenttia :

  1. Sait uuden lukijan ja mukavaa vatsan kasvattelua. Täällä myös äiti kahdelle ja kolmatta odottelen. Kirjoitan myös blogia aatunarkea.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos! Ja sitä samaa sullekkin! Käympä heti kurkkaamassa sun blogia myös:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016