sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ulkoiluviikonloppu

Olipa taas viikonloppu, koko ajan on vaan oltu menossa tai tulossa. Perjantaina mentiin ajoissa nukkumaan, että jaksettiin herätä lauantain vauvauintiin. Uinnin jälkeen tultiin kotiin nukkumaan päikkärit. Meillä on ollut auto kauan pois käytöstä D:n selkäleikkauksien takia ja nyt vihdoin saatiin otettua se takaisin käyttöön. Eevin turvaistuin on ollut mun äitin autossa, koska se on meitä pääasiassa kuskaillut.
Lauantaina mentiin vihdoin hakemaan se kun Eevi on jo ihan liian iso kaukaloon. Vaikka pikkuinen tyttö onkin ja painoraja olisi tullut vastaan vasta kolmen kilon päästä niin jalat rupes tulemaan jo sen verran yli, että raukka ihan lysyssä istui siinä. Oli se istuimen asennuskin yksi show. Äitillä on uudempi auto kuin meillä, niin eri tavallahan se on ollut siinä. Saatiin me se loppujen lopuksi autoon oikein ja ilman suurempia ongelmia. Mun vaari oli meille availemassa ovea äidin luo kun ne nautiskeleekin parhaillaan Thaimaan auringossa. Eevi pääsi vaarin lumikolan kyytiin, mutta pikkusen oli kyllä ilme vakava.
Sieltä me lähdettiin kauppareissun kautta kummitätiä moikkaamaan ja sielläkin vierähti hyvän aikaa, että aika pian Eevi pääsikin untenmaille kun päästiin kotiin.
Mamma lösähtikin loppuillaksi sohvalle mussuttamaan karkkia ja puoli 11 aikaan luovutin itsekkin ja menin nukkumaan. Verottaa tuo koulunkäynti kuitenkin jonkin verran.
Sunnuntaina sain vähän normaalia pidempää nukkua, aaah. Eipä ole muita aamuja kun olisi mahdollista kyseistä luksusta harrastaa! Lounaan jälkeen otettiin suunnaksi Merikarvia ja ajeltiin mummin ja pappan luo. Siellä olikin tullut lunta aika reippaasti. Pari viikkoa sitten satoi reilu 70cm ja nyt oli yöllä tullut lähes 10cm lisää. Sielläkin päästiin ulkoilemaan ja laskettiin vähän pulkallakin. Kävästiin saunassa ja syötiin mummin herkkuja. Pikkuneiti rupesi olemaan jo niin väsynyt loppuillasta, että se olikin vaan pelkkää kitinää.
Muutenkin jäi päikkärit aika lyhkäsiksi ja koko ajan oli päästävä äidin syliin. En tiedä johtuuko sekin jollakin tavalla mun koulunalotuksesta kun vähän väliä itkeskellään äidin perään.
Päivällä mulla alkoi kurkussa tuntua vähän inhottavalta, niinkun olisi kipeeksi tulossa. Ja sitä mä viimisenä nyt kaipaisin, ei tee mieli olla nyt varsinkaan alussa yhtään pois koulusta, ettei vaan tipu kärryiltä. Muutenkin ei paljon 1-v tyttöstä kiinnosta, onko äiti pipi vai ei, kun sitten kun halutaan leikkiä niin leikitään ja jos kiukutellaan niin silloin kiukutellaan.
Äkkiä litra kuumaa teetä kurkusta alas, jospa helpottais tähän karheaan kurkkuun ja toiseksi, meillä onkin Eevin kanssa huomenna mukava päivä tiedossa... ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016