torstai 21. tammikuuta 2016

Vauvanvaateostoksilla

Otettiin nyt toisen lapsen kohdalla äitiysavustus rahana. Tykkäsin pakkauksestakin, mutta vaatteet ei päässeet meillä kovaan käyttöön. Kylpymittari, pyyhe, hiusharja, sun muut on vielä tallessa ja hyvässä kunnossa. Tänään tuli rahat ja olihan ne heti pakko päästä käyttämään, ettei vaan polttele mun tilillä! Yllättävän helposti ja äkkiä sen rahan sai kulumaan.
Ja voi että kun ne vaatteet oli pikkusia! Sanoin D:lle, että eihän se nyt näin pieni ole!, mutta kyllä se vaan taitaa olla. Ostettiin kokoa 56 ja valmiiksi muutamia 62 koon vaatteita. 50 koko näytti niiiiin pikkuselta ja ajateltiin, että jos syntyykin oikeen iso poika niin eihän ne mee edes päälle. Mutta jotenkin unohtaa sen vauvan pienuuden, vaikka siitä ajasta ei ole kuin vuosi aikaa.
Jotenkaan ei tunnu edes todelliselta tämä toisen lapsen odotus. Kasvava vatsa ja kovat potkut siitä muistuttavat. Kaksosten/sisarustenvaunutkin on jo hommattu, kun Eevi on kuitenkin vielä sen verran pieni, niin saa istua pidemmät matkat kyydissä.
Vaunuihin pitää ostaa vielä pehmeä kantokoppa vauvalle..
Kaikenlaisia pikkuhankintoja pitää tietysti tehdä, mutta aikalailla kaikki  löytyy jo jostakin kaapista. Myöhemmin keväällä alkaa sitten vaatteiden pesu ja silitys. Eevin vaatteita silittelin vielä kokoon 74, mutta sitten lopetin ajanpuutteen takia ja ehkä vähän jaksamisenkin.
Tuntuu, ettei vatsaakaan kerkeä niin usein kuvailemaan. Ensimmäisessä varmaan joka päivä uusi kuva ja aina se näytti kasvaneen! Kaikki tuntuu vaan niin oudolta ja asiaa on edelleen niin vaikea ymmärtää, että kolmen sijasta meitä onkin pian neljä!! 
Eeville piti tietty ostaa muutama hiuspompula kun tuleva pikkuveli sai niin paljon kaikkea. Semmosta se varmaan tulevaisuudessakin tulee olemaan, kaikille tasapuolisesti.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016