maanantai 29. helmikuuta 2016

Älä suututa raskaana olevaa naista

Tiedättekö sen tunteen, kun ootte niin perrrrrkeleen kiukkusia samaan aikaan ei mistään, mutta silti kaikesta? Voi kyllä, minä tiedän. Tänään on ollut semmonenkin kiukkupäivä, että oksat pois. Mua ei aamulla harmittanut yhtään lähteä aikaisin kouluun, kun tuntui, että D aivan piruuttaan oli hankala ja ärsyttävä heti aamulla.
Koulussa harmittaa, että jotkut lintsailevat ihan vaan muuten vaan, vaikka sellaisten tilalle olisi varmasti ollut oikeasti kiinnostuneita opiskelijoita. Jokaisella on oma henkilökohtainen elämänsä ja joillakin ihan oikeasti on syy olla poissa, mutta silloin oikeasti ottaa päähän, kun kaikki tietävät, että joku lähtee vaan ilman syytä pois.
Koulun jälkeen mentiin vaihtamaan autoon renkaita kun etummaiset olivat niin huonossa kunnossa. Eevin kanssa mentiin kiertämään viereinen kirppis ja sieltäkään ei löytynyt yhtään mitään. Eevilläkin paloi käämit heti alussa, kun ei millään olisi jaksanut istua kärryissä. Lähdettiin pikakierroksen jälkeen kävelemään takaisin rengasliikkeeseen, mutta siitäkään ei meinannut tulla mitään. Eeviä ei huvittanut pitää kädestä kiinni, mutta ylitettävänä oli iso parkkipaikka, joten ei siellä niin vaan voi lähteä juoksentelemaan. Sitten matkustettiin sylissä. Mulla oli lisäksi kauhea pissahätä, (niin kuin nykyään ihan koko ajan, vaikka juuri olisi käynyt vessassa..) joten reilua kymmentä kiloa ei ole enää ihan kevyt kantaa tossa vatsan päällä. 
Autopesussa meillä oli vähän vakava tunnelma, 
mutta kyllä välillä alkoi hymyilyttääkkin!

Renkaiden vaihdon jälkeen jatkettiin autopesuun, johon on monta päivää pitänyt jo mennä, mutta D ei ikinä ole jaksanut jäädä jonottamaan, koska on niin saakelin malttamaton persoona ja Vaasan abc:llä ei ikinä tarvinnu jonottaa, juu eipä niin, siellähän kaikki oli aina paremmin. Yeah right. Pesukaan ei ollut täydellinen, kun mukamas jäi johonkin likaa. Tiedän, että tämä postaus on pelkkää kiukkuvalitusta, mutta D jos kuka jaksaa valittaa, aina ja joka asiasta, ainakin musta tuntuu siltä.
Onneksi meillä oli joku muukin väsynyt ja nukahti
 kuin unelma heti puuron jälkeen!

Tänään on vaan mammalla kiehunut niin kovaa, että ehkäpä parempi mennä kohta nukkumaan ja nukkua kiukku pois, jospa huomenna heräisi vähän paremmalla tuulella.. pitää koittaa nousta toisella jalalla sängystä.
PS. Tänään Facebook ehdotti, että "Kerro ystävillesi, kuinka hauskaa sinusta on yksi ylimääräinen päivä!" Ei kauheesti huvittanut. Ei ollut hauskaa.

5 kommenttia :

 1. voin kertoa että pystyn samaistumaan tohon et kaikki ärsyttää ja asiat kiehuu :D Sain semmosen hyvää huomenta pamauksen nokkamukista pari päivää sitten että silmä mustana heräs tää raskaana oleva karhu emo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se vielä kun tietää, ettei pieni lapsi tarkota mitään pahaa, mutta sillon ku se on iso mies, joka raastaa hermoja niin se tosiaan on ku herättäis karhun talviunilta!! :D

   Poista
 2. Jeepp i know the feeling. Onneks se ei yleensä kestä koko päivää. Kummasti auttaa kun avautuu aiheesta esim. blogiin. Mut hei huomenna on varmasti parempi päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa kun vähän saa päästellä höyryjä! Jos tänään paremmalla mielellä:)

   Poista
 3. Sun kommenttiin samaistuu hyvin paljon. Ainakin siinä mitä raskaushormonit on.. Tsemppiä ja jaksamisia. Täälläkin kiukutaan ja urakalla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016