lauantai 6. helmikuuta 2016

Hoplopissa

Noniin, takana ensimmäinen Hoplop-käynti Porin Puuvillassa ja oli kyllä ihan huisinhauskaa. Ensimmäinen yllätys oli, että koko paikka oli niin iso! Tosiaan ohi ollaan menty monet kerrat ja vähän koitettu kurkata miltä siellä näyttää, mutta vasta kun pääsi sisälle, huomasin kuinka paljon siellä on kaikkea.
Ensimmäinen huippujuttu oli, että alle 1-vuotiaat pääsee ilmaseksi ja multa kysyttiin sitten Eevin ikää kassalla ja sanoin, että vähän reilu vuodenikäinen. Kassaneiti kysyi kuinka paljon ja vastasin kuukauden, joten hän päätti päästää meidät ilmaiseksi. Huippupalvelua!
Lähdettiin vähän kiertelemään ja katselemaan, mitä kaikkea sieltä löytyykään. Minä ja Viliina huomattiin tietysti heti iso ravintola/kahvila, jossa näkyi vaikka mitä herkkuja. Kierreltiin hetken aikaa ja annoin Eevin vähän tutustua ympärilleen. Aluksi näytti pikkusen jännittävän, kun siellä oli tietty aika paljon kovia ääniä, mitä ei kotona ole ja muutenkin toki paljon ihmisiä, mutta Eevi onneksi tykkää yleensä kaikista ihmisistä, lapsista varsinkin, eikä kauaa jännitä. 
Ekana mentiin pallomereen, koska arvasin sen olevan lemppari. Heti lähti pallot mukaan kun niitä oli siellä sun täällä. Aluksi toki sielläkin mietittiin, että uskaltaako täällä nyt ihan leikkiä. Eevi pääsi vähän laskemaan liukumäkeä ja kiipeilemään. Sillä verukkeella me isommat tytöt päästiin myös tutustumaan paikkoihin.
Paikan korkeus myös yllätti, ne kaikenmaailman kiipeilytelineet jatkuivat vaikka kuinka ylös, me jätettiin vielä korkeimmat paikat käymättä.
Kun Eevi enemmän rentoutui ja sai painella menemään, oli ihana katsoa kun toinen sai temmeltää. Välillä mentiin niin lujaa katsomatta taakse, että ei paljon äitiä näytetty kaipaavan. Sieltä löytyi myös pienempi alue alle 5-vuotiaille, jossa oli vähän rauhallisempaa. Sielläkin oli oma pallomeri, josta Eevi löysi heti kaverin kun eräs muutaman vuoden vanhempi tyttö alkoi höpöttelemään meidän vauvalle :)


Vähän reilu tunti mentiin Eevin perässä ja tutustuttiin eri aluieisiin kunnes päästiin aikuisten alueelle, eli ruokailuun! Ja kyllä saatiinkin äkkiä itsemme ähkyyn ja mun oli vielä pakko ahmia jäätelöannosta, josta lopuksi oli pakko jättää puolet syömättä!
Kaikin puolin ihan huippureissu ja sinne pitää mennä pian uudelleen. Murunen sai energiaa kulutettua ja nukahti helposti pitkän päivän jälkeen. Taitaa kuitenkin jäädä äidin koulutehtävät tältä illalta tekemättä, verotti sen verran tuo touhaaminen, että nukkumatti kutsuu hyvin pian.

2 kommenttia :

  1. Ihana pikku neiti! :) Mäkin oon ihastunut oman 1 veen kanssa noihin sisäleikkipuistoihin, tosi kätevä käydä purkamassa energiat tommosessa nyt talvisin kun maksaa pahimmassa tapauksessa vaan jotain 4 euroa :D Pallomeri on kyllä ihan ykkönen meidän neidillä<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)<3 taitaa olla noi värikkäät pallot suosiossa! Mäki tykästyin kyllä tosi kovasti, tänäänki tuli täällä lunta vaakatasossa niin oli tosi näppärä päästä isoihin tiloihin leikkimään ja riehumaan ja tosiaan aika pienellä summalla. Aiotaan ehdottomasti mennä toistekkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016