keskiviikko 10. helmikuuta 2016

ISYYSPAKKAUS

Edellispäivänä sain vihdoin aikaseksi tehtyä miehelle isyyspakkauksen, sen mikä jäi ekan lapsen kohdalla saamatta.. Tarkoitus oli tehdä jo Eevin odotuksessa, mutta aina kun mietin sen tekoa, tuli mutkia matkaan. Olin suurimmaksi osaksi aina väsynyt ja todella kiukkuinen. Pienikin virheliike tai sana D:ltä sai tämän hormoonihirviön raivostumaan.. raukka.
Kyllä siinä silti oli välillä itsessäänkin vikaa! Se jäi kuitenkin siis silloin tekemättä, mutta nyt olin päättänyt sen vihdoin toteuttaa ja tälläistä se piti sisällään.. 

Heti ensimmäisenä pieni omalehmä ojassa tuon laatikon kanssa. Eihän sitä voi pilata esim tussilla, nyt mä teippasin nuo kirjaimet tohon, eli sitä voi käyttää säilytykseen tai sisustamiseen myöhemmin! En ole sen enempää perehtynyt, mitä muut ovat isyyspakkaukseen ostaneet ja musta tuntui, että kauhean vähän tuli tavaraa, mutta kun katsoo kuittia jälkikäteen niin ei heti uskoisi, että sillä summalla on saatu vain nämä..
Eli olkoon isi tyytyväinen! Mitä kaikkea pakkaus sitten sisälsi?
                                                      - 2 koon vaippoja
                                                      - paidan Eeville (kaksi kärpästä yhdellä iskulla;))
                                                      - body pojalle
                                                      - tuttipullo (tuttejakin olisin ostanut, mutta Sokoksesta oli                                                                                     KAIKKI 0-6kk tutit loppu!!)
                                                      - 3 proteiinipatukkaa
                                                      - energiajuoma
                                                      - muumimuki (D on ihan tykästynyt noihin muumijuttuihin,                                                                                       ihan yhtäkkiä)
                                                      - viiksikarkkeja Tigeristä
                                                      - lahjakortteja (joihin itse keksin kaikennäköistä)
                                                      - onnittelukortti isinä olemisesta ja uudelleen isiksi tulemisen                                                           johdosta
Nyt kun listasin kaikki tuohon ylös, niin tajusinkin jo mihin se summa upposi.. Kyllähän tossa nyt tavaraa on!
Huomenna olisi neuvolapäivä mulla, saas nähdä millaset unet ens yönä saadaan kun prinsessa päätti herätä yöuniltaan jo 21.50 ja alkoi leikkimään sängyssä. Mä oonkin tässä sitte kirjottanut aina lauseen tai pari ja sen jälkeen lompsinut makkariin ja sokkona yrittänyt etsiä tuttia sänkyjen alta kun kaikki on pitäny tottakai heitellä sinne sun tänne. En uskalla edes kirjoittaa, että nyt hiljeni, koska siitähän se riemu taas repeis. Hetki on ainakin vielä odoteltava, että uskaltaa hiipiä huoneeseen. Tästä vielä yksi isyyspakkauskuva!                                                        

3 kommenttia :

 1. Kivan isyyspakkauksen oot tehnyt :)
  Itsekään en esikoista odottaessa tällaista tehnyt, en ollut kylläkään edes kuullut mistään isyyspakkauksesta. Mutta jälkimmäistä odottaessa tein tämmösen ja se oli kyllä tosi tykätty!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kans tosi tykätty! Kyllä jaksettiin muistutella kun joku herran kaveri oli saanu isyyspakkauksen, mutta meidän ei! Nyt ei tarvi enää masistella siitä :D

  VastaaPoista
 3. ihana idea :) meillä vissiin melkein samat viikotkin ku katoin sun yhtä postausta:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016