sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sunnuntai mummilassa

Tämä ihana, aurinkoinen sunnuntai vietettiin Merikarvialla mummilassa, mun äidinäidin luona. Lounaan jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut päiväreissua varten ja Eevi sai nukkua päikkärit autossa. Meiltä ajelee mummilaan noin tunnin verran, eli vähän jäi päikkärit lyhkäsiksi, mutta Eevi jaksoi onneksi hyvin koko päivän. Meillä oli hyvä ja selkeä sää körötellä mummille.
Perillä Eevi taas vähän ujosteli, mutta äkkiä siitä reipastui ja hetken päästä kinuttiin jo mummin sylkkyyn. Mummilassa saatiin herkullista pasta carbonaraa ja jauhelihakastiketta, jälkkäriksi juotiin kahvit ja syötiin tiikerikakkua. Herkkujen jälkeen lähdettiin piristävään pakkaseen ulkoilemaan. Mittari ei näyttänyt kovin kylmää, mutta merellä vähän tuuli.
Mummi ja E-pappa ovat vasta äskettäin muuttaneet Merikarvialle virallisesti, joka ennen oli vain mökki. He jäivät juuri molemmat eläkkeelle ja halusivat viettää leppoisia eläkepäiviä meren äärellä.
Me ollaan pienestä asti vietetty juhannukset mummin mökillä. Tietysti joitakin vuosia on jäänyt välistä, mutta nyt myös aikuisiällä ollaan oltu siellä. Mummilassa on heidän päämökki, ulkorakennus (jossa on kaksi pientä huonetta, joihin mahtuu molempiin kaksi nukkumaan), saunamökki (jossa myös on nukkumapaikkoja pari) ja sitten on vielä mamin pikkumökki (mun äidinäidinäidin). Meitä menee juhannuksena aika iso porukka sukulaisia sinne ja aina löytyy kaikille tilaa. Mietittiin, jos tänä juhannuksena saatais D:n isältä asuntoautoa lainaksi ja yövyttäisi sillä pihapiirissä, niin saisi olla vähän omassa rauhassa ja lapset saisi nukuttua.
Ulkoilun jälkeen mentiin vielä sisälle leikkimään ja höpöttelemään. Ennen lähtöä keitettiin vielä toinen kierros kahvia, mulle ja mummille teetä. Viiden aikaan ruvettiin tekemään lähtöä. Kotimatkalla poikettiin vielä serkkujen luona hakemassa Eeville kuravaatesetti, niin pääsee keväällä hiekkaleikkeihin.
Tänään onkin mun hiihtoloman viimeinen päivä ja huomenaamuna pitääkin herätä taas kouluun. Saas nähdä meneekö Eevi taas kovin sekaisin, kun äiti lähtee päiväksi pois, mutta onneksi päivä on vain klo 14 asti ja tiistai-keskiviikko onkin taas vain iltapäivä-päiviä.

2 kommenttia :

 1. Ihanan talvisia kuvia :3 ja toi Eevin haalari on supersöpö! Hyvää alkavaa kouluviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos <3 haalari tilattiin TIcketiltä tosi edullisesti kun oli alet, oli kyl tosi loisto-ostos!
   Hyvää kouluviikkoa sullekkin tai harjotteluviikkoa, jos se vielä jatkuu :*

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016