perjantai 5. helmikuuta 2016

Tyttöjen viikonloppu

Perjantai taas! Mun mielestä viikot menee ihan hirmu äkkiä. Maanantaiaamuna meet kouluun ja yhtäkkiä onkin jo perjantai-iltapäivä. Tuleva viikonloppu eroaakin vähän normaalisti, kun ollaan pikkumurun kanssa kaksistaan. Isi lähti kotikulmilleen lomailemaan ja näkemään kavereita. Mä tulin koulusta, tehtiin läpsystä vaihto ja D lähti heti ajelemaan kohti Vaasaa.
Käytiin Eevin kanssa vähän ulkoilemassa ja syötiin makkarasoppaa. Huomennakaan ei ehdi tulla tylsää kun on koko päivä puuhaa. Aamulla mennään uintiin ja mummu tulee mukaan. Siellä onkin huomenna myös vedenalainen valokuvaus ja saa ostaa sukelluskuvia. Meillä on pari uintikuvaa viime vuoden kesäkuulta kun käytiin Vaasassa vauvauinnissa ja nyt kun niitä katsoo niin voi että kun mun vauva onkin ollut ihan vauva!
Mutta jos tällä kertaa saatais sukelluskuva, jossa on silmätkin auki.
Uinnin jälkeen tullaan kotiin syömään ja päikkäreille. Iltapäivällä mun yks luokkakaveri lähtee meidän kanssa HopLoppiin! Se onkin ihan uus juttu meille. Ei oo koskaan vielä tullut käytyä, monta kertaa on pitänyt mennä katsomaan mimmonen paikka se on, mutta nyt vihdoin.
Illalla kun Eevi menee ajoissa nukkumaan, ajattelin tehdä vielä muutaman koulutehtävän. Tänään ei vaan ole voimia. Vaikka viikko menee äkkiä ja huomaamatta, niin silti tuntuu, että perjantaina on ihan loppu. Onneksi Eevi nukkuu koko yön, niin saa oikeasti vähän levähdettyä. Tänään en ajatellut tehdä oikeastaan mitään. Ehkä syön ja löhöän tässä sohvalla. Odottelen äitiä, joka tulee hakemaan istuimen vielä kun pääsee töistä, niin sen kanssa ei tarvi ruveta aamulla säätämään.
Meillä oli eilen hygieniaosaamistesti. Edellispäivän harjoituksesta meni 4 väittämää väärin ja 6 saa anteeksi. Tänään kysyin ryhmänohjaajalta kuinka oikea testi meni ja taas 4 väärin, mutta läpi siis! Eli hygieniapassi suoritettu, eikä tarvi sitä stressata. Kyllä niillä tunneilla meinasi tuskahiki tulla, kun ajattelin, että pitääkö kaikki bakteerit, itiöt ja sun muut virukset opetella ulkoa! Ensi viikko onkin vähän helpompi viikko, melkein joka päivä mulla alkaa koulu vasta 12.30 ja keskiviikkona on vapaata, kun mun ei tarvi osallistua fysiikkaan, kemiaan, matikkaan, eikä yrittäjyystunneille. Kaikkea muuta kyllä sitten löytyykin.. Mulla on sokerirasitustesti, vakuutusasioita käydään hoitelemassa ja taas olis neuvolakin. Rentouttavaa viikonloppua
Murulla oli jo kova väsy!

Tää on jo viime sunnuntailta 25+6, mä niin unohdan kuvailla tätä kasvavaa kumpua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016