sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Ihan ekana haluan haluan sanoa kiitos! Sain tosi paljon tsemppauksia raskausdiabetes-aiheeseen liittyen. Ja vaikka aihe ei edelleenkään ole mitenkään erikoinen tai millään tavalla vaarallinen, niin olen silti tosi otettu siitä, kuinka moni ymmärsi pointtini, että uudessa tilanteessa saattaa mennä pupu pöksyyn ja jännittää ihan turhasta. Nyt jo joitakin päiviä tietoisena asiasta, ei se tunnu enää niin kamalalta:)
Meillä kotona on taas opittu uusia taitoja. Eevi nimittäin rupesi kiipeämään sohvalle! Parina päivänä piti pikkusen ottaa tukea jos joku makasi sohvalla, mutta yhtäkkiä sinne pääsikin näppärästi yksin. Petasin yhtenä päivänä sänkyä ja olohuoneessa alkoi olla hiljaista, kurkkasin ja näky oli tämä..
Yleensä Eevi osaa tulla nätisti peppu edellä alas, niinkuin on opetettu, mutta kyllä sieltä ollaan tultu jo kerran selkä edellä ja tänään kädet ja poski edellä. Onneksi tuossa selkäedellä-tapauksessa D oli hoksannut laittaa sohvan viereen tyynyjä, eikä Eevi satuttanut itseään, katsoi vain hölmistyneenä.
Eilen käytiin mun pappan luona syömässä ja kahvittelemassa samalla kun vietiin Eevin ihanat 1-vuotiskuvat. Eevi ei oo enää hetkeen vierastanut ketään, mutta välillä ujostelee ihmisiä, jos ei ole pitkään aikaan nähnyt. Tälläkin kertaa ujous meni äkkiä ohi kun pääsi tutkiskelemaan ympäristöään.


Toinenkin uusi "taito" opittiin viikonlopun aikana, tällä kertaa irvistäminen. Eevi kerran irvisti ja äiti sai nauruhepulin, siitä se sitten taas lähti. Rupesin näyttämään samaa ilmettä ja Eevi alkoi aina matkimaan. Tänään nauratettiin mummuakin irvistelemällä. Mummu toi myöskin ihania tuliaisia prinsessalle ja meidän tulevalle pojalle!


Ystävänpäivälahoja ei meidän taloudessa jaeltu, mutta saimpahan tänä aamuna nukkua pitkään, se oli ihan tarpeeksi hyvä lahja:) Ihanaa ystävänpäivää ja huomenna alkavaa viikkoa kaikille!!

4 kommenttia :

  1. Ihana irvistelijä :) Mä olen niin kypsänä tohon kiipeilyyn, kun meillä poika haluaa kiivetä joka ikiseen paikkaan ja koko ajan. Ruokapöydän tuolitkin on pakko pitää päivisin kaadettuna, koska muuten tuo höppänä hyppisi pöydällä koko ajan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks meil ei TOISTASEKS oo huomattu ku tuo sohva.. Sänky on liian korkee ja vielä ei oo huomattu, että tuoleillekki vois kiivetä. Pitää nauttii vielä on toi sohva on ainoo riesa;) ja sekin onneks nii matala ettei oo mustelmia tullu vaikka pari kertaa tullu otsa edellä alas, nyt onneks ei oo moneen päivään tullu ku vaan peppu edellä!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016