maanantai 28. maaliskuuta 2016

35. Raskausviikko ja mietteitä tulevasta

Paino n. 2300g
Pituus n. 41 cm
"Jos pikkuisesi päättäisi nyt putkahtaa maailmaan, 
hänellä olisi 98% mahdollisuus selvitä!"
34+0 alkoi tänään. Viikko viikolta aika vähenee. Tänään rupesin miettimään, että kohta pitäisi varmaan ottaa raskausvatsakuvia. Eeviäkin odottaessa otettiin. Ei käyty missään kuvaamossa, vaan ihan mun äidin luona kuvailtiin. Samanlaiset kuvaukset ovat varmaan tälläkin kertaa tiedossa. Nyt tietysti otetaan kuvia, jossa ollaankin koko perhe. Mietin jotakin ulkokuvauksiakin, mutta mieleen ei tule mitään tiettyä lempipaikkaa, jonne pitäisi päästä. Pitää vähän selailla raskauskuvia, josko niistä saisi jotakin inspiraatiota.
Nyt kun viikot kuluvat, hiipii tietysti mieleen pieni pelkokin.. 

Pärjäänkö kahden pienen lapsen kanssa? Kuinka pärjään? 
Mitä jos en pärjää? Riittääkö aikaa yhtä paljon molemmille? 
Loppuuko tunnit vuorokaudesta? Väsynkö heti alussa?

Haluan pärjätä lapsieni kanssa, mutta tietysti uusi tilanne pelottaa. Yhden lapsen kanssa on ollut vielä helppoa. Toisaalta jos Eevin kanssa olisi ollut vaikeaa, jännittäisi ehkä vielä enemmän tai vaihtoehtoisesti toista lasta olisi varmaan lykätty pidemmälle. 
Toinen mietteeni on, tunnenko yhtä voimakkaasti toista lasta kohtaan? Rakkauden määrä Eeviä kohtaa on niin suuri, että tuntuu jopa pelottavalta rakastaa kahta yhtä paljon. Mutta uskon, että tunne on samanlainen kun silloin, kun sain Eevin ensimmäistä kertaa syliini. Tunne on varmasti jollakin tapaa samanlainen, mutta kuitenkin erilainen. Toivon, että arki kahden pienen kanssa lähtee hyvin rullaamaan.

6 kommenttia :

 1. Toivotaan, että teidän neiti ottaa uuden tulokkaan hyvin vastaan niin kaikki nuo teitin mietteet hoituu kuin itsestään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Toivoa vielä on ku tyttö on sen verran pieni, mut osaa jo välillä mustasukkanen olla.. Onneks meitä kuitenki on tässä kaks vanhempaa ni jos se edes helpottais:)

   Poista
 2. Söpö massu! Varmasti jokainen odottava äiti pohtii samanlaisia asioita kuin sinä... yritä olla ottamatta turhia paineita! Onnellista loppuodottelua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 esikoista odottaessa näitä asioita kerkesi miettimään joka päivä yhdeksän kuukauden ajan, nyt koko raskaus onkin mennyt ihan hujauksessa, että nää ajatukset alkaa nyt vasta tulla mieleen.. Mutta eiköhän kaikki mene sitten omalla painollaan:)

   Poista
 3. Kaunis masu ja kaunis äiti :) Tsemppiä raskauden viimeisille viikoille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016