tiistai 8. maaliskuuta 2016

AIKA LOPPUU KESKEN!

Taas uusi viikko vierähtänyt vauhdilla käyntiin. Tänään raskausviikot 31+1. Mulla tulee tässä kiire. Huomasin taas vatsan kasvaneen, eikä ihmekkään kun vilkaisee noita viikkoja. Voiko tämä vauva painaa jo lähemmäs 2000g?? Ainakin mun Odotukseni-sovellus sanoo 1800g! (tähän muutama kauhistunut hymiö!!)
Raskaus on sujunut niin hyvin, ihan huomaamatta, että itseäkin kauhistutti, kun luokkakaveri kysyi, että koskas se sun laskettuaika olikaan.. 9.5, eli huomenna tasan KAKSI KUUKAUTTA! Sitten mä aloinkin jo miettimään, että pitäisi se kehto saada tänne, vaunuista puuttuu edelleen kantokoppa, sairaalakassi pitää pakata (sillä nyt ei vielä taida olla kiire, mutta silti..), pitää tehdä lista mitä vaatteita pojalle löytyy ja puuttuuko jokin kokonaan, tuttiakaan ei ole!
Tässähän alkaa melkein ahdistaa. Eeviä odottaessa mä tunsin olevani jotenkin valmiimpi, vaikka kuvittelisi, että nyt toisen kohdalla olisi valmis kun jo kerran yksi lapsi valmiina. Ja vaikka Eevi oli jo pienenä helppo vauva, niin nyt niitä onkin sitten kaksi, vaikkei Eevi enää vauva ole, mutta pieni kuitenkin. Tietty näitä asioita on mietitty jo silloin aikaisemminkin.
Nyt asia vaan tuntuu joka päivä todellisemmalta.
Tässä odotuksessa aika menee Eeviin keskittyessä ja koulunkäynnissä, eikä tosiaan raskautta ajattele koko aikaa. Ehkä ensimmäisessä se oli koko ajan mielessä ja siksi siihen oli eri tavalla valmis. Mitä enemmän vatsa kasvaa ja olo tuntuu tukalemmalta, sitä enemmän asiaa ajattelee. Apua!
Vielä kuitenkin jaksaa ihan hyvin, vaikka Eevissä on tosi paljon hommaa. Eilen tehtiin ruokaa ja Eevi päätti vähän auttaa. Välillä ei pysy perässä kuinka nopeasti tuo neiti kasvaa ja kuinka vikkelä siitä on tullut. Jotakin kun jättää pikkusen liian lähelle pöydänreunaa ja kääntää sekuniksi päänsä niin sotku on valmis..
Mua kyllä enemmän ehkä jopa nauratti tämä tapaus, vaikka jouduinkin lähtemään samantien kauppaan hakemaan uudet kermat ja smetanat. Onneksi D:kin oli kotona ja siivosi sotkut, meillä olis muuten syöty riisiä, kanaa ja vihanneksia, eikä mitään laatikkoruokaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016