sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Häähumua

Eilen päästiin juhlimaan D:n ystävän naimisiinmenoa. Muutamia häitä olenkin päässyt juhlimaan, mutta nää taisi olla ensimmäiset talvi/keväthäät, aikasemmin oon ollut vain kesäjuhlissa.
Vauvauinnin jälkeen tultiin kotiin ja aloin heti tekemään meikkiä ja kihartelemaan tukkaa. Aikaa ei ollut kunnolla ja D kävi koko ajan hoputtamassa, että joko oot valmis, kestääkö vielä kauan blaablaablaa. Tiesin, että tukka kerkeää lässähtämään ennen juhlia kun ei ollut tarpeeksi aikaa tehdä pohjatyötä, mutta sitten juhlittaisiin lässähtäneellä kampauksella.
Ulkona oli niin valoisaa, etten saanut autossa yhtäkään hyvää kuvaa
ja lopuksi luovutin!
Ja sulhanen oli D:n lapsuudenystävä, joten juhlat olivat tottakai 200km päässä Laihialla! Siinä ei olisi ollut mitään ongelmaa jos A. Olisin nukkunut kunnolla, mutta Eevi jostakin syystä heräsi kello 3.00 ja valvotti muutaman tunnin huudellen tasaisin väliajoin ja B. Jos aikaa olisi ollut enemmän pysähdyksiin, että olisin päässyt jalottelemaan ja oikomaan kipeää alaselkää. Mutta matkoista kuitenkin selvittiin.
Käytiin vaihtamssa vaatteet D:n äidin luona, jossa myös yövyttiin. Kirkko oli klo 16.00, joka oli ihan hyvä aika meille kun niin pitkältä ajeltiin. Myöskin ruoka oli oikein loistavaan aikaan, kun ei kirkon jälkeen jouduttu kauaa odottelemaan.
Juhlat järjestettiin Laihian nuorisoseuralla, joka oli ihan kivannäköinen paikka ja juuri sopivan kokoinen sille porukalle. Ei ollut ollenkaan ahdasta, muttei kuitenkaan ollut liian tyhjää. Paikalla oli myös ihana karkkipöytä!! Ehkä enemmänkin lapsia ajatellen, mutta hei, mullahan oli mukana lapsi ja vatsassa toinen, joten koin olevani oikeutettu sen hyödyntämiseen.
Välissä oli pientä ohjelmaa ja kahvit juotiin 18 jälkeen. Eevi rupesi olemaan aikaisin väsynyt, mutta jaksoi kyllä juosta ympäriinsä. Ajateltiin, että me lähdettäisiin nukkumaan kahdeksan aikaan ja silloin se olikin suotavaa kun alkoi myöskin alkoholitarjoilu. Kaikenkaikkiaan oli kiva päästä vähän juhlimaan, juhlat olivat onnistuneet, hääpari näytti onnelliselta ja molemmat sanoivat tahdon. Silti oli illalla ihanaa saada juhlavaatteet pois ja lösähtää sänkyyn. Tänään olen kuitenkin saanut kärsiä Eevin kantelusta ja pitkistä automatkoista, selkä huutaa hoosiannaa ja pakaroita viiltää niiiin inhottavasti, että on vaikea löytää mukavaa asentoa.
Palatekseni vielä perjantaihin, mun jännittäviin, ensimmäisiin ajotunteihin... Huuuh ne ovat ohi ja menivät vielä aika hyvin. Tai voin olla tyytyväinen itseeni, koska pienen parkkipaikkaharjoittelun jälkeen autokouluopettaja laittoikin mut kaupunkiin, MUUN LIIKENTEEN sekaan!! Mähän olisin varmaan jättänyt koko ajon, jos olisin etukäteen tiennyt, että joudun sinne heti ekalla kerralla, joten oli parempi olla tietämätön. Enkä kerinnyt asiaan valmistautumaankaan kun opettaja vaan yhtäkkiä sanoi, jatka tästä vaan sitten suoraan tonne liikennevaloihin! Mutta nyt on otettu ensiaskeleet ajamiseen ja huomiset ajotunnit eivät jännitä ihan yhtä paljoa, edelleen tottakai pelottaa, mutta ei ihan niin hulluna.
Aurinkoista alkavaa viikkoa :*

2 kommenttia :

 1. Häät ovat aina ihania! <3 Varmasti on ajaminen sujunut hyvin jos heti pääsit liikenteen sekaan ajelemaan =) Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pääsee vähän irti arjesta juhlimaan:)
   Ja kiitos paljon<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016