torstai 17. maaliskuuta 2016

Kiireinen viikko

Tahaton muutaman päivän blogihiljaisuus. Joka ilta on ollut tarkoitus kirjoittaa, mutta mä oon vaan lösähtänyt sohvalle Eevin nukahdettua ja viettänyt siinä koko illan, kunnes olen jaksanut kömpiä sänkyyn. Tiivistettynä voisin kuitenkin rustailla, että mitä kaikkea sitä on keritty puuhailemaan tämän hiljaisuuden aikana..
13.3 Sunnuntai
Me ollaan jo joitakin viikkoja tehty sunnuntaisin joku "pikkureissu". Käyty mun mummilla, äidillä tai jossakin kuitenkin. Nyt suunnattiin nokat kohti Tottijärveä, eli Nokialle, mun isän luo. Siellä tulee vähän harvemmin käytyä ja vielä harvemmin tämmösiä päiväreissuja, yleensä yövytään pari yötä tai ainakin yksi. Käytiin ulkoilemassa ja ihailemassa talvista järvimaisemaa (josta en yllättäenkään hoksannut ottaa kuvaa), syötiin välipalaa ja leikittiin uusilla, kiinnostavilla leluilla. Hetken päästä pitikin jo ajella kotia kohti.
14.3 Maanantai
Mulla olikin koko päivä täynnä! 10.15 mentiin kaikki yhdessä neuvolaan, kun tiedossa oli samalla isyydentunnustus. Nythän se tosiaan oli siirtynyt äitiysneuvolaan, kun Eevin aikana mentiin lastenneuvojalle ja vasta syntymän jälkeen. Pissassa oli edelleen haalea plussa proteiinien kohdalla, mutta verenpaineet oli hyvät, turvotuksia ei normaalia enempää, eikä muitakaan erikoisia oireita, joten terveydenhoitaja oli sitä mieltä, että mua on viime kerralla peloteltu ihan turhaa siitä raskausmyrkytyksestä... huh! Vauvan asennosta ei hän kuitenkaan ollut ihan täysin varma (veikkasi kyllä, että olisi saattanut kääntyä), mutta me päästän noin kuukauden päästä äitiyspolille tarkastelemaan asiaa, edellisen perätilan takia. Muuten kaikki näytti olevan hyvin, myös mun sokerit ovat pysyneet hyvinä :) Neuvolasta kiireesti kotiin ja 12.30 kouluun tietotekniikan kokeeseen. Klo 14.00 kotiin, kun tunnin päästä piti olla jo lääkärissä hakemassa todistusta autokoulua varten. Lääkärikin oli myöhässä, onneksi en ollut ottanut myöhäisempää aikaa, koska autokoulu alkoi jo 16.30. Ensimmäinen kerta oli lyhyt 45min kun kerrottiin mitä kaikkea tulee tapahtumaan. Loppuillan saikin olla rauhassa kotona, mutta ei niin vilkkaan päivän jälkeen jaksanut enää alkaa edes kirjottelemaan.
15.3 Tiistai
Koulua muutama hassu tunti. Tietotekniikan kokeesta irtosi kolmonen:) D lähti fysioterapiaan kun mä pääsin kotiin ja mä pelkäsin, että nukahdan pystyyn, vaikka olin ajoissa mennyt edellisenä päivänä sänkyyn. Kun D pääsi kotiin, lähdettiin päivällisen jälkeen Puuvillaan ostamaan mulle sukkahousuja lauantain häihin. Kotona Eevi saikin pian mennä puuronsyönnin kautta untenmaille.
16.3 Keskiviikko
Luokkakaverit tulivat aamutuimaan kahville ja mun kanssa höpöttelemään, kun mulla alkoikin jo loppuviikon vapaat. Lounaan jälkeen lähdettiin perheen kesken ulos ja Eevi sai nukahtaa vaunuihin. Tultiin kotiin ja neiti ei sitten kauaa jaksanutkaan nukkua. Syötiin välipalaa ja lähdettiin vielä ulos touhuamaan kun oli niin ihanan aurinkoinen ja keväinen sää! Takaisin sisälle, odoteltiin mummua ja mä aloin odotellessa tekemään ruokaan. Mun äiti oli menossa Eevin kanssa perhejammailuun kun mulla oli seuraavat teoriatunnit autokoulusta. Jo päivällä autokoulutäti soitti mulle varaillakseen valmiiksi ajotunteja. Voi kamala kun mua pelottaa i h a n h i r v e e s t i ! ! Huomenna on jo ensimmäinen.. En ihan oikeesti tiedä nukunko ensi yönä yhtään. Teoriatunnit menivät kuitenkin hyvin ja lopettaessa tuntui, että oikeasti jotakin jäi mieleenkin. Tiedä sitten kuinka nopeasti ne lähtee mielestä, kun tulee ensimmäinen tositilanne. Kotiin päästessä Eevi ja isi olivat kylvyssä ja mä hoidin sitten loput iltapuuhailut.
17.3 Torstai
Ajeltiin taas mummilaan Merikarvialle. Syötiin hyvin ja juteltiin mukavia kuten aina. Mä sain hetkeksi jännityksen pois huomisesta ajotunnista.
Mutta näihin jännittäviin tunnelmiin jäädään! Hyvää alkavaa viikonloppua jokaiselle<3

2 kommenttia :

  1. Puuhakas viikko ollu teillä! :) mut ihan turhaa jännität autokoulua, sen takia sinne mennään- opettelemaan :) ite ainaki noloilin ties mitä aina mutta näinpä vaan on mustaki kehkeyhtyny kunnon rallikuski :D tsemppiä muru! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu ettei aika meinaa riittää kaikkeen, mut silti pakko tehdä koko ajan lisää suunnitelmia :D jospa tää alkujännitys menis ohi kun pari kertaa uskaltautuu sen ratin taakse... Kiitos<3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016