tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kynttiläkutsuilla

Olin tänään ensimmäistä kertaa Partylite-kutsuilla. Kutsuja on tullut kyllä aikaisemminkin, mutten ole päässyt menemään. Mulla ei ollut sen enempää hajua, kuin että ne liittyvät kynttilöihin. Moni on sanonut, että ne on tosi kalliita ja eihän ne mitään halpoja ollutkaan.
Serkkuni emännöi nämä kutsut ja rontti oli lukenut mun blogia ja tiesi mun heikkoudesta lime-sitruuna-pesuainetuoksuihin. Eihän tämmönen pesuainehaistelija pystynyt kieltäytymään kun serkkurakas houkutteli mut paikan päälle jollakin sitruunasuihkeella! Kuulin myös, että tarjolla olisi juustokakkua, joten siitä oli myös hyvin vaikea kieltäytyä;)
Enhän mä sieltä muutenkaan tyhjin käsin päässyt.
Pakko mun oli tosiaan tilata se semmonen ihana sitruunantuoksuinen suihke, jota voi ruiskia vähän mihin vaan, lisäksi tilaukseen lähti paketti saman tuoksuisia tuikkuja ja teline, johon saa kolme tuikkua. Ajattelin laittaa sen parvekkeelle lyhtyyn, mummi sanoi, että se olisi kivannäköinen siellä.
Vähän meinasi tulla pää kipeäksi siitä haistelusta ja nyt odotankin, että pääsen sänkyyn. Eevillä taas vähän nenä vuotaa, eikä nukkumisesta meinaa tulla mitään. 
Tuntuu, että koko ajan jotakin pientä flunssaa, vaikkei ole edes hoidossa, jossa muut lapset tartuttaisivat. Ehkä tää on vaan tätä aikaa ja menee pian ohi..
Aurinkoista maaliskuuta kaikille!<3

2 kommenttia :

  1. mä olin kans ennnen joulua, ostin sillon suklaa-appelsiini tuikkuja!Eeville parantumisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli jo joku "kevätmallisto", tosi raikkaita tuoksuja ettei voinu vastustaa! Toivotaan, että kohta loppuis tää sairastelu!:/

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016