lauantai 12. maaliskuuta 2016

Meidän lauantai

Mä oon ollut taas päivistä ihan sekasin, kun keskiviikkona oli vapaata koulusta ja myöskin perjantaina, eli viikonloppu alkoikin etuajassa. Ajattelin kirjoitella ihan vaan meidän päivästä ja ajatus tuli vasta äskön, joten mitään sen spesiaalimpaa meillä ei ole ollut :)
6.30 Eevi alkoi heräilemään omassa sängyssään ja nostin hänet viereen, isi oli vielä töissä.
7.00 Isi tuli töistä ja tuli meitä herättämään, vaikkei me enää uneen päästykkään, Eevillä oli sen verran energiaa heti aamusta. Mentiin aamupuurolle, tehtiin aamupesut ja vaihdettiin vaatteet. Eevi rupesi tyhjentämään lelulaatikoita ja minä aloin syömään aamupalaa.
8.00 D lähti viemään meitä uimahallille, lauantaiaamuisin 8.30 meillä on aina vauvauinti, jossa juuri ennen hiihtolomaa suoritettiin tehtäviä ja päästiin seuraavaan ryhmään, eli nyt me ollaankin jo Delfiinejä :)
10.00 Vähän ennenkin jo oltiin kotona, laitoin pyykit pyörimään ja Eevin kanssa hetki puuhailtiin yhdessä. D meni ottamaan pienet torkut kun oli yön ollut töissä.
10.30 Rupesin lämmittämään Eeville ruokaa ja pistin päikkäreille.
11.00 Alkoi mun siivousurakka. Viikkailin eilen pestyjä pyykkejä, siivosin koko vessan, moppasin lattiat ja pyyhin pölyt. Muutaman tavaran paikkaakin vaihdoin ja pari esinettä pääseekin kellariin pölyä keräämästä.
13.30 Eevi heräsi, isi vaihtoi vaipat ja syötiin välipalaa (joka on viime päivinä maistunut vähän huonosti.. En tiedä olisko kuitenkin yksi kulmahammas tulossa kun vähän näytti siltä.)
15.00 Mun hyvä ystävä tuli käymään. Eevi pääsi näyttämään tanssitaitojaan ja muutenkin pörräsi näyttämässä lelujaan. Samaan aikaan mä koitin vääntää kermaista kanakastiketta, jollaista en ollut koskaan tehnyt, mutta onnistui hyvin:)
16.30 Eevi söi päivällistä ja hyvin söikin, teki siis kanakastike kauppansa!
17.00 maissa mun ystävä lähti ja ruvettiin järjestelemään Eevin lelulaatikoita. Mä kerran viikossa/kahdessa järjestelen lelulaatikot, vaikka se onkin aikalailla turhaa, koska seuraavan kerran kun D siivoaa lelut, ne menee sinne mihin sattuu. Siinä samassa koottiin parit palapelit ja tornit.
18.00 D:n tukanleikkaus ja taas leikkejä, Eevi ei kyllä varmaan koskaan kyllästy leikkeihin kun vaan joku sitä hänen kanssaan jaksaa tehdä.
19.00 Isi hoiti iltatoimet ja puuron. Pestiin hampaat ja Eevi meni nukkumaan. Mä tein pari ruisleipää ja otin hyvän asennon sohvalta, loppuilta katsotaankin vain teeveetä. D menee ajoissa nukkumaan, kun menee taas yöksi töihin, mutta en taida itsekkään montaa tuntia pysyä hereillä.
Pyykkikone ja kuivausrumpu ovat pyörineet koko päivän vuorotellen. Tänään jäi ulkoilut vähän vähälle kun on ollut tämmöinen siivouspäivä, mutta huomenna ulkoillaan tämänkin päivän edestä! Nyt onkin illan taas vähän supistellut ja ollut kova meno vatsassa, kun päivän touhunnut niin kovasti, mutta jos sekin menisi ohi kun oikasee jalat sohvalle.
Ihanaa viikonloppua<3

2 kommenttia :

  1. Kirjotin superpitkän kommentin ja sit tietty puhelin sekoaa..... :D mutta aivan ihanat ilmeet taas Eevillä :D <3 lauantait on parhaita siivouspäiviä! :D riittää niin aika ku voimatkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiih<3 mulla sekos tietokone ku teksti oli valmis, mut onneks oli tallentunu, olis muute saattanu parit kirosanat päästä :D juu huomenna voi pitää sit lepopäivää ku tänää ollu nii ahkera;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016