torstai 3. maaliskuuta 2016

Merkkiuskollisuus

Jee tänään on hyvä päivä! Oon jo kauankauan haaveillut ruusukultasesta Iphonesta, varmaan siitä saakka, kun kuulin sellaisen olevan olemassa. Mulla on varmaan reilu kolme vuotta ollut joku Iphone käytössä ja ihastuin tän helppouteen heti alussa.
Ensimmäinen oli 4s, jonka sain isältäni. Voi sitä riemun määrää! Pidin sitä vajaa pari vuotta kuin kukkaa kämmenellä, enkä kertaakaan saanut näyttöä/takalasia rikki, vaikka tämmönen rähmäkäpälä olenkin. Parissa vuodessa kerkesi tulemaan jos minkälaisia uudistuksia ja päädyin ostamaan Iphone6:n. Se oli huippu ja koska käyttöjärjestelmä oli tuttu, ei tarvinnut opetella uusia temppuja.

Nyt tosiaan olin haaveillut vaaleanpunaisesta luurista ja muistikin tuntui aina loppuvan kesken. Niimpä laitoin rakkaan kutosen myyntiin ja siitä sainkin samantien paljon kyselyjä ja äkkiä se haettiinkin uuteen kotiin. Ja minä sain hakea iki-ihanan 6s:n ja vielä vaaleanpunaisena! Ja olenkin iki-iki-ikionnellinen. Tiedän, että tässäkin merkissä, kuten monessa muussakin, se on juuri merkki, joka maksaa. Mutta omasta mielestäni en maksa vain siitä, että tämä nyt sattuu olemaan Iphone, vaan todellakin tykkään käyttää tätä puhelinta. Ihan yhtä hyvin olisin voinut ihastua Samsungiin tai mihin vain muuhun.

Vauhtia riitti taas koko päivän, vaikka välillä piti vähän lepäillä!

Muuten meillä on ollut kotona perusmeininki, Eevi tuntuu jo paljon terveemmältä. Kuumetta oli 38 ja vähän vajaa kahtena päivänä, mutta tänään ei ole kuumeesta ollut tietoakaan.
Käytiin vähän ulkoilemassa ja ruokakin on maistunut normaaliin tapaan. Luokkakaveri kävi tukanleikkuussa ja aikamoinen kasa karvaa saatiinkin leikattua, vaikka pituudesta ei lähtenyt juuri mitään!
Huomenna lähdetäänki mun äitin kanssa käymään Kankaanpäässä Reiman liikkeessä, josko löytyisi vauvalle tai Eeville jotakin kivaa :)

1 kommentti :

  1. Mulla oli myös aikasempana puhelimena tuo iphone! Olen kyllä samaa mieltä, että kun iphoneja on kerran oppinut käyttämään, ei viitsisi lähteä vaihtamaan merkkiä. Nyt hommasin tosin taas uusimman mallin, koska halusin suuremman näytön.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016