tiistai 29. maaliskuuta 2016

Mitä tänään puettaisiin?


Kevät tulee kovaa vauhtia ja ilmat lämpenee. Ja sitten ilmenee tämä joka vuotinen ongelma. Mitä vaatetta lapselle?
Meillä nukutaan päikkärit lähes aina parvekkeella vaunuissa ja jo muutaman kerran on huomattu, että vaatetta on liikaa päällä. Silti mennään vasta maaliskuun loppua, niin ajattelee, että pitäähän sielä vielä talvihaalari olla herranjumala! Mutta eipä taida enää olla talvivaatekelit, ainakaan vaunuissa, lasitetulla parvekkeella.

Tänään pistettiin sen sijasta fleece- ja välikausihaalari, vaikka vähän hirvittikin laittaa niin alastomana, niin ei kyllä enempää olisi voinut laittaakkaan. Pipona oli vielä lämmin talvipipo ja meidän kuumakallellahan oli tukka ihan hiestä kikkuralla kun otti pipsan pois.. Kauppaan mentiinkin kahdella ohkasemmalla pipolla, matkat mentiin toki autolla.
Eevi on aina pärjännyt tosi vähillä vaatteilla. Talvisinkin pitäisi öisin laittaa lyhythihaiset yökkärit, kun välillä herää pää ihan hikisenä, vaikka ei käytä edes peittoa. Me ollaan aina asuttu tosi lämpimissä asunnoissa, mutta makuuhuone on aina koitettu pitää vähän vilpoisempana, mutta ei ole auttanut. Jos vähänkin on liikaa vaatetta, niin kuuma tulee! Mutta toivotaan, että nämä ihanat kevätkelit jatkuisi<3 Itsekkin on paljon pirteämpi ja aikaansaavempi kun aurinko paistaa.
Meillä selvittiin muuten onneksi pääsiäiskuumeesta, eikä tarvinnut eilen lähteä päivystykseenkään. Kuin taikaiskusta kuume oli hävinnyt kolmantena päivänä kuin tuhka tuuleen! Onneksi, sillä eilen ja tänään onkin Eevi ollut selkeästi reippaampi ja enemmän oma pirteä itsensä<3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016