sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskuumeilut

Viime aikoina on tuntunut, että Eevi on vähän väliä kipeenä. 3-4 viikkoa ollaan suht terveenä, mutta sitten pukkaa joku flunssa tai muu tauti. Eilen aamulla Eevi ei suostunut ollenkaan syömään puuroa ja koko aamu oli pelkkää huutoa. Mitattiin kuume ja mittari näyttikin yli 38 astetta. Koko päivän kuume huiteli lähes 39 asteessa, mutta neiti oli reipas ja jaksoi normaalisti leikkiä, sekä joi vettä hyvin.
Yö oli vähän levoton, mutta tutista oli iso apu.
Tänään mitattiin yli 39 astetta ja mä soittelin jo päivystykseen. Olisin varmaan soitellut vasta huomenna, jos olisi nuhaoireita tai mitä vaan muuta, mutta huolestutti kun nousi vain korkea kuume, mutta ei yhtikäs mitään muita oireita. Kerroin kuitenkin Eevin olevan hyväntuulinen, sylivauvana suurimmaksi osaksi, mutta välillä on juostu niin vauhdikkaasti, että jos itsellä lämmöt huitelisi niin korkealla, olisi sänky ainoa vaihtoehto. Saatiin siis ohjeeksi seurailla kotona huomiseen, jollei kuume vielä korkeammaksi nousisi illalla. Huomenna siis suunnataan päivystykseen jollei kuume ole laskenut.
Muuten päivä on sujunut leppoisasti, pientä siivousta suorittaessa. Sen verran Eevistä huomaa, että on kipeänä kun tulee sohvalle pötköttelemään, kun normaalisti olisi koko päivän vauhdissa ja tosiaan sylissä viihtyy kovasti.
Tänään ollaan maisteltu vähän Kinder-juustokakkua, jollainen mun oli ihan pakko tehdä kun se tuli vastaan ihan joka paikassa! Ei tämmösillä raskaushimoilla pysty sellasia herkkukakkuja sivuuttamaan.. Huomenna äiti ja siskokin tulee herkuttelemaan, kun mulla kuulemma on tapana aina leipoa ja loput menee roskikseen kun ei koko kakku uppoakaan itelle ja D ei kauheesti ole makean perään..
Onko muut sekasin kun siirrettiin kelloja? Meillä ei oo makuuhuoneessa pimennysverhoja, ihan sälekaihtimet vaan ja tuntui niin valosalta kun laitoin Eevin nukkumaan! Saattaa johtua kuumeestakin, mutta heti tuli onneksi uni, eikä valoisuus näyttänyt häiritsevän.

4 kommenttia :

 1. hyvältä näyttää toi sun kakku :3 oon ollu ihan pihalla koko päivän että mitä se kello nyt on ja ihan superrrroutoa että on vielä noin valoisaa :D paranemisia Eeville <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ulkonäköpisteitä tosta kakusta ei kauheesti heru, mut hyvää oli! :D Katotaan saako itekkään nukuttua vai pitääkö valvoa kauheenki pitkään!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää teidänkin kakku! :) paranemista sinne <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016