perjantai 25. maaliskuuta 2016

Raskaana jo 235 päivää

Laskettuun aikaan päiviä jäljellä 45. Olo on jo nyt tukala. Blogin päivitystahdistakin huomaa, että voimat ovat vähissä. Vaikka koulupäiviä/tunteja on vähän, vie pelkkä arjen pyörittäminenkin voimia.
Mä inhoan elää sotkun keskellä, siksi siivoan koko ajan. Astiat pois, lelut laatikkoon, rikkaimurilla vähän tuolta ja tuolta.. Pakko olla liikkeessä. Mutta tänään mä kerrankin osasin rentoutua tai oikeastaan oli vaan pakko. Eevi meni mummulaan päiväksi hoitoon, kun mun äidillä oli vapaa päivä. Meilläkään ei siis ollut mitään suunnitelmia, äitini vaan kysyi jos haluaisin välillä vähän vapaata. Aina kun mulla on mahdollisuus siivota rauhassa, niin mä siivoan, mutta kun Eevi oli viety mummulaan, mä rojahdin sängylle. Hetken aikaa selailin rauhassa puhelinta, mutta sitten laitoin silmät kiinni. Avasin ne vain pari kertaa seuraavan neljän tunnin aikana kun D halusi häiritä. Ja ai että kun teki hyvää ottaa pitkästä aikaa kunnon päikkärit. Sen verran olin hyödyksi, että leikkasin D:n tukan ja tein pikaimuroinnin, ennen kun lähdettiin mun äidille syömään ja hakemaan neitiä kotiin.
Aluksi ajattelin, että illalla on varmasti vaikea nukahtaa niin pitkien päikkäreiden jälkeen, mutta taitaa olla unet jääneet todella vähälle, koska tässä mä olen tunnin odottanut, että pyykkikone olisi valmis ja pääsisin nukkumaan.
Mietinkin, että missä vaiheessa ehdin levätä kunnolla ennen synnytystä, sillä tarkoitushan on istua koulussa vappuun saakka ja se ajokorttikin olisi haaveissa saada vielä ennen h-hetkeä. Mutta itsehän olen tämän kaiken kasannut tähän loppuraskauteen, joten ei ole kuin jaksettava. Ja kyllähän mä osaan rauhoittua jos on pakko, välillä vauva painaa itseään pois päin vatsasta ja se vaikeuttaa jo pelkkää kävelemistä ja välillä taas liitoskivut ovat niin pahoja, että on tuskaa kääntyä sängyssä toiselle kyljelle. 
Mutta tietysti koulu on toissijainen asia, jos on pakko jäädä kotiin lepäämään, niin sitten jäädään. Koulun kerkeää käymään myöhemminkin, mutta raskauden loppuun meneminen ja oma jaksaminen on tärkeämpää.
Huomenna onkin vuorossa kampaajantöitä kun pääsen värjäämään serkun tukkaa, ei jäädä sängyn pohjalle laiskottelemaan ihan joka päivä;)
Munarikasta pääsiäistä kaikille, täällä onkin jo muutamat kinderit keritty nautiskelemaan!

4 kommenttia :

 1. Tsemppiä ja voimia! Päikkärit on kyllä parhautta :)

  VastaaPoista
 2. Voi, apuva, ihanaa - vauva! Mä tuunkin seurailemaan, saan ihastella sun raskautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta pääseekin ihastelemaan raskauden sijasta sitä pientä vauvaa! Tervetuloa<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016