lauantai 5. maaliskuuta 2016

Reiman myymälässä

Eilen tosiaan mulla oli koulusta taas vapaapäivä, joten mun äiti tuli hakemaan mua ja Eeviä shoppailemaan! Eevin päikkäreiden jälkeen käytiin mummulassa haukkaamassa välipalaa ja siitä jatkettiin Kankaanpäähän Reiman myymälään. Äiti oli ottanut selvää, että Reima lopettaa Tutta-merkin myymisen ja liikkeessä olisi paljon alennuksia, varsinkin pienten vauvojen vaatteissa, mutta myös vähän isompienkin.
Viimeksi kun käytiin Reimalla, Eevi oli ihan vauva ja kiltisti pötkötteli kaukalossaan ostoskärryissä.. Tällä kertaa meno oli jo vähän toinen. Alku meni hyvin kärryissä istuskellessa, sitten alkoi jo vähän turhauttaa ja siirryttiin mummun syliin matkustamaan, mutta sitten saatiin jalat alle ja hetkessä olikin melkein koko myymälä kierretty! Meillä kyllä vierähtikin aikamoinen tovi siellä, että ei ihme jos vähän alkaa lasta kyllästyttää. Onneksi siellä oli kuitenkin pieni leikkipaikka, johon välillä pääsi touhuamaan.
Löydettiin kyllä tosi paljon laadukkaita ja vieläpä edullisia vaatteita. Ihan eurosta ylöspäin löytyi kaikenlaista; bodeja, housuja, shortseja, myssyjä.. Tutan lisäksi alessa oli paljon muutakin. Mummu halusi ostaa Eeville välikausihaalarin ja me löydettiinkin yksi ihanan värinen, jonka olin jo aikaksemmin netissäkin nähnyt. Mummun ostoskärryynkin jäi vaate jos toinenkin.
Mä oon aina ihan hirveen kiitollinen kaikesta, mitä sukulaiset haluaa/tarjoutuu ostamaan. Meille on monta kertaa sanottu, että "sitte sanotte jos jotaki tarviitte, niin joskus voidaan jossakin avustaa", mutta se on silti tosi vaikeeta lähteä itse pyytämään, vaikka pientä avustusta joskus tarvisikin. En pidä itsestäänselvyytenä sitä, että aina olisi joku auttamassa. Ihan itse ollaan kuitenkin lapsemme päätetty hankkia ja silloin on oltava valmis joskus jättämään itseltä jotakin pois, että lapset saisi parasta. En koita väkisin mitään ostaa, jos ei ole mitään tarvetta. Joskus saattaa tietysti kaupasta tarttua paita tai jokin muu, vaikka ei huutavaa tarvetta olisikaan, mutta sellaisiin harvoin törsään isoja summia. Lasten kanssa tulee niin paljon pakollisia ostettavia ja ne saattavat yllättäen tulla hyvin kalliiksi, että mielummin käyttää rahat sitten niihin.
Poikettiin vielä kotimatkalla ruokailemassa.
Kotona katselin, että nämä Eeville ostetut vaatteet olikin hyvin pinkkejä!
Mutta mitäs se haittaa, tyttömäinen tyttö muutenkin<3
Ja tässä "Einon" vaatteita:)
Mutta meillä oli oikein kiva reissu ja Eevikin jaksoi kuitenkin hyvin. Olin todella tyytyväinen meidän ostoksiin! Minäkin jaksoin hyvin vatsan kanssa lyllertää, vaikka silläkin alkaa olla kokoa jo ihan mukavasti. Liikkeessä ollessa vauva pysyi aika rauhallisena vatsassa, mutta kun illalla pääsi lysähtämään sohvalle, alkoi kauhea riehuminen koko päivän edestä:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016