torstai 28. huhtikuuta 2016

38+3: se on loma ny!

Äitiyslomallahan mä olen ollut 1.4 alkaen, mutta jatkoin koulua vielä eiliseen asti. Ja olen erittäin tyytyväinen, että saavutin tavoitteeni. Ajatus oli siis käydä kaikki kevään teoriat, kurssit ja tehtävät, työharjoittelua lukuunottamatta ja siinä mä onnistuin. Muutaman kerran mietin, että jaksanko istua 8 tuntia koulussa ja varsinkin nämä viimeiset ruuanlaittopäivät epäilyttivät, mutta mä jaksoin! Eilen siis mulla oli viimeinen koulupäivä, nyt hetkeen.. Ei tietenkään mun kunniakseni, vaan ihan muutenkin meillä oli leivontapäivä, joka kyllä kruunasi tämän mun "loman" alkamiseni. Koulun ulko-ovista sai pyöriä ulos kun oli koko päivä mätätty teeleipää, muffineja, puuroa, sämpylää ja pullaa!
Tänään oli taas neuvolakäynti ja niitä tuntuukin olevan nyt koko ajan. Viime viikon käynnistä en edes kirjoitellut, kun edellisestäkään ei ollut kovin pitkä aika. Tämän viikon käynti oli myös vähän ylimääräinen, kun viime viikolla oli taas haalea+ valkuaisissa, mutta tänään oli puhdas näyte. Paineet olivat oikein hyvät, ei turvotuksia tai muuta mainittavaa, joten kaikki edelleen hyvin. Itseä toki edelleen huolettaa, että meinaako tämä vauveli täältä koskaan haluta lähteä, sillä ei vieläkään näy, eikä kuulu kipeitä supistuksia. Kivuttomia harjoitussupistuksia sen sijaan on. Eipä kenenkään vatsaan ole koskaan kukaan jäänyt, mutta jos mä olenkin ensimmäinen! Ei kai. Ja alkuviikosta mulla on inssi, joten ennen sitä ei kova kiire olekkaan, vaikka pikkuhiljaa alkaa tympiä säryt siellä sun täällä, jatkuva pissahätä, unettomuus kun ei hyvää asentoa löydy ja kuinka haastavaa onkaan siivota Eevin leluja lattialta kun on suuri rantapallo tiellä. Onneksi D hoitaa nämä hommat suurimmaksi osaksi.
Lisäksi Eevi on taaaaas kuumeessa, joten äidin syli on ollut tänään ykkönen. Me ollaankin iltapäivä ja ilta pätkötelty sängyssä satuja lukien ja sohvalla Pikku kakkosta katsoen. Ruokakaan ei pikkumurulle ole meinannut tänään maistua, onneksi iltapuuro meni alas niin jaksaa nukkua. Huomenna mulla on toiseksi viimeinen ajotunti, viimeinen on juuri ennen ajokoetta. Ja sen jälkeen lähdetänkin mummulaan tekemään munkkeja, ai että mä rakastan vappua juuri sen takia! Sitä paitsi neuvolassa sanottiin tänään, että hyvällä omallatunnolla saa vetää munkkeja ja simaa, joten pakko kai sitä käskyä on noudattaa;)

10 kommenttia :

 1. Onnea tulevaan inssiin raksu! <3 ja hyvää mammalomaa ja viettäkäähän kiva ja munkkirikas vappu hihih <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tarvitaan!! Kiitos<33 ihanaa vappua teillekkin ja muista syödä munkkeja, vaikka siellä salilla ravaattekin;);)<3

   Poista
  2. Joo en mä oo herkuista luopunu, tulisin hulluksi jos en sais syödä mitään hyvää :'D ihanan näkösiä munkkeja olitteki tehny, nammmmm! <3

   Poista
  3. No hyvä! Pitää olla jotaki mistä nauttia ja mitä odottaa<3

   Poista
 2. Voi pientä kun joutuu taas sairastamaan, toivottavasti selviää pöpöstä pikaseen :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos:) Eipä tarvi onneksi ainakaan kouluun/töihin nousta jos yöunet tästä kuumeilusta häiriintyy:)

   Poista
 4. Hyvää äitiyslomaa! Minusta on niin uskomatonta, että joku pystyy opiskelemaan noin pitkälle - hattua nostan! Tai no, itsellä nyt ei edes raskaus jatkunut ylipäänsä noin pitkälle, mutta olisi kyllä opiskelut jäänyt jo aiemmin :D Ja paranemisia pienelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä mä yllätin itse itsenikin, vaikka olin ajatellut, että harjotteluun asti vedän niin en uskonut, että tosissaan olisin siihen pystynyt :D Olihan mulla välillä tosi helppoja ja lyhkäsiä viikkoja niin nekin helpotti kummasti:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016