sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Aktiivinen lauantai ja pihvisunnuntai

Huh mikä päivä oli eilen! Lähes koko päivä oltiin enemmän tai vähemmän menossa.
Aamulla löhöttiin sängyssä Eevin kanssa jopa seitsemään asti, vaikka ekan kerran neiti heräsi neljän aikaan kun isi heräsi töihin. Aamulla pikaiset pakkailut ja vauvauintiin. Tällä kertaa meillä olikin tunti putkeen kun oltiin korvaamassa jotakin sairaskertaa. Kyseiset tunnit olivatkin mulle viimeiset moneen viikkoon. Reilu viikko sitten kyselin neuvolasta vieläkö saan käydä uimassa ja annettiin suostumus mennä vielä viikolla 38 jos oma olo on hyvä, mutta sen jälkeen ei enää suositeltu tulehdusriskin takia. 
Uimasta kruisailtiin kotiin syömään ja nukkumaan, jonka jälkeen lähdettiin hetkeksi Pelle Hermanni-puistoon leikkimään. Ilma olikin aika kylmä, vaikka aurinko pilkahteli. Eevi kuitenkin nautti olostaan, eikä millään halunnut lähteä pois. Hyvään aikaan kuitenkin alettiin tekemään lähtöä, koska samaan aikaan alkoi pisartelemaan vettä. Jatkettiin matkaa Noormarkkuun. Eevi pääsi leikkimään mun kohta vuoden ikäisen serkun kanssa ja onhan ne aika touhottajia yhdessä. Mä pääsin samalla kaivelemaan serkkupojan vanhoja vaatteita, josta löysinkin vaikka mitä aarteita meidän pojalle.
Muutaman sekunnin tämä parivaljakko pysyi paikoillaan, 
että saatiin pari kuvaa napattua!

Melkein muutaman tunnin lapsoset jaksoivat leikkiä ja olisivat jaksaneet varmaan pidempäänkin, jollei meidän olisi pitänyt lähteä kotiin keittelemään iltapuuroa. Loppuilta menikin sohvalla loikoillen ja kymmeneltä lauantai-iltana nukkumaan, hurja meno!
Tänä aamuna meininki oli lähes sama.. Eevi tuli viereen jo kuuden aikaan ja lähes tunnin jaksoi köllötellä vieressä kunnes pakotin D:n ylös ja sain vielä itse nukahtaa hetkeksi. Loppupäivä onkin melkein arvattavissa, sillä sehän on taas sunnuntai ja mummilapäivä! Ajeltiin siis taas Merikarvialle, kuten monena muunakin sunnuntaina. Mutta sinne on niin mukava mennä, sillä siellähän paistaa aurinko lähes aina! Lähdettiin Porista, niin ilma oli todella synkkä. Matkan varrella satoi vettä, lunta, räntää ja rakeita vuorotellen, mutta kyllä, mummilassa paistoi:) Mummille oli lähtenyt myös mun eno, naisystävänsä ja mun yhden serkun kanssa. Eevillä oli ainakin ihan huippukivaa kun pääsi taas leikkimään ja ihmeen kärsivällinen mun serkku F oli, vaikka pieni taapero tuli häiritsemään hänen pelejään. Ja F jaksoi kauan leikkiä Eevin hullunkurisia leikkejä, jossa heiteltiin jotakin leluhiirtä vuorotellen ja Eevi räkätti ihan kippurassa. Muutenkin meillä kävi tuuri, että juuri tänä sunnuntaina lähdettiin kylään, sillä mun eno on kokki (ja ihan huippu sellainen) ja päästiin ruokapöydässä nauttimaan oikeasti maailman parhaita pihvejä! Pihvi vain suli suuhun ja samalla toivoi, ettei se loppuisi koskaan. Niin hyvää se oli! Suosittelen, että jos joskus poikkeatte Poriin ja mieli tekee maailman parasta pihviä, niin poikkeatte hänen ravintolassaan Steakhouse Rosenbomissa, voin luvata ettette tule pettymään.
Kuvat jäi ottamatta pihvistä,
mutta tässä pari suussa sulavaa annosta,
 jotka on nautittu Steakhousella!

Näillä eväillä on hyvä startata huomenna uusi viikko, mutta näillä eväillä olisi myös mukava lähteä synnyttämään;) Mun äitikin soitti, että yöllä sopii lähteä, koska hänellä on huomenna vapaa päivä! Mutta eihän se tietenkään odottamalla tule..

4 kommenttia :

 1. Tsemppiä lähenevään synnytykseen, mems! ♡

  VastaaPoista
 2. Paljon mukavampihan se olisi hyvin syöneenä lähteä synnyttämään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Äkkiä jotku eväät nassuun kun alkaa tuntuu siltä, rttä pitää lähteä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016