sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevät tulee ja synnytys lähestyy

Eilisestä yllätyksestä selvitty suurinpiirtein. Pakko vielä kerran hehkuttaa kuinka oli niin ihanaa ja kaikki olivat ihania<3 Tästä pääset eilisiin tunnelmiin! Nyt ollaan taas askel lähempänä laskettua aikaa ja eilinen teki tästä taas vähän todellisempaa. Pelottavaa kuinka päivät menevät näin nopeasti eteenpäin. Ajattelen vain, että synnytys on silloin 9.5 tai sen jälkeen. Eilen kuitenkin arvausleikissä tuli myös niitä ennen LA:ta arvauksia ja rupesinkin miettimään, että mitä jos se tapahtuukin ennen kun olen asiaa ajatellut tapahtuvan?? Kuitenkin se on hyvin hyvin pieni prosentti, jotka synnyttävät juuri sinä päivänä kuin pitäisi.
Muutenkin mietityttää kuinka lähellä synnytys sitten onkaan, kun nyt on alkanut kaikenlaiset kivut vaivata. Tänäänkin, varsinkin liikkeessä on tuntunut todella inhottavaa, repivää kipua nivusissa ja lonkissa. En muista tälläsiä kipuja ollenkaan Eevin odotusaikana olleen. En tiedä johtuuko se siitä, että Eevi oli perätilassa ja tämä tulokas nyt todennäköisesti raivotarjonnassa vai onko kyse yksinkertaisesti siitä, että kaikki raskaudet ovat erilaisia.
Tänään käytiin ostamassa Eeville ihanat kevätkengät. Ulkona kun on ollut monta päivää pelkkää plussaa ja lumetkin ovat sulaneet kokonaan, on varmaan mukavempi tallustella tennareilla kuin kuomilla.. Aivan ihanat popot löydettiin ihan Citymarketista. Mun äiti vinkkasi, että siellä olisi tarjouksessa tukevannäköiset kengät, joissa on nauhat ja vetoketju. Eevi repii vielä kaikki tarrat auki, varsinkin kauppareissulla kun pitää istua kärryissä, joten nauhat saa kiinni niin, ettei niitä availla kesken kaiken. Hintakaan ei plussakorttia vilauttamalla ollut päätä huumaavaa, 39,95€. Ja niin Eevi sai ihanan vaaleanpunaiset typykengät, joilla kelpaa kirmata ulkona kevätsäässä!
Sain vihdoin tehtyä blogille ne omat facebook-sivut, joista joku päivä höpisinkin. Tarkoitus on päivittää sinne blogitekstien lisäksi myöskin extrakuvia. Sivusta pääsee tykkäämään täältä. Mulle on taas tulossa kiireinen koulu- ja autokouluviikko, mutta siitä huolimatta koitan jaksaa kirjoitella meidän kuulumisia.
Aurinkoisen keväistä viikkoa kaikille! Toivotaan, ettei ainakaan lunta tule:)

6 kommenttia :

 1. Saas nähdä, kumpi meistä synnyttää ensin, kun itellä on laskettu aika pari päivää sun jälkeen :) Ja täälläkin oli muuten esikoinen perätilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt jännätään kumpi ehtii ensin:) synnytitkö perätilassa vai leikattiinko? Mulle tehtiin sektio niin nyt jännitän kun "ensisynnyttäjä", kun viimeksi oli tietysti leikkauspäivä tiedossa..

   Poista
  2. Leikattiin suunnitellusti, kun meinasi mennä yli ajan. Samoin ensikertalaisfiiliksin siis täälläkin jännätään :)

   Poista
  3. Noniin, sit on ihan samat lähtökohdat:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016