perjantai 29. huhtikuuta 2016

Munkkikestit

Tänään olikin oikea herkkupäivä...taas. Mun toiseksi viimeisen ajotunnin jälkeen pyörähdin serkun kanssa kaupungilla ja sen jälkeen D lähti viemään mua ja Eeviä mun äidille. Meidän esiuhmaprinsessan eilinen kuume oli tänään tiessään, mutta koko aamupäivä oli silti yhtä kiukkuamista. Siksi olikin kiva lähteä mummulaan, sillä johonkin se kiukkukin jäi.
Meinasin, että tänä vuonna tekisin itse munkkeja (mitä en ole koskaan yksin tehnyt), mutta onneksi jätin sen vain ajatuksen tasolle ja päätin tehdä niitä äitini kanssa. Mummulassa vastassa oli myös isomummi ja pappa, jotka olivat lähteneet onnittelemaan mun äitiä, jolla oli tänään synttärit. Munkkitaikinakin oli jo valmiina, että pääsin suoraan pyörittely- ja paistohommiin.
Itsetehdyt, tuoreet munkit on ehkä parasta,
mitä tiedän!

Paistaminen olikin helppo homma, mutta en tiedä uskaltaisinko siltikään yksin alkaa sähläämään sen kanssa. Tuskimpa. Sytyttäisin todennäköisesti koko talon palamaan. Eevi jaksoi leikkiä ja touhuta koko ajan, alkoi yhtäkkiä myös kiipeilemään keittiön tuoleillekkin, onneksi ei vielä kotona ole tätä taitoa hoksannut..
Viikonlopuksi meillä ei olekkaan mitään suunnitelmia, ehkäpä vapputori pitää käydä katsastamassa. D menee Eevin kanssa aamulla uimaan niin mä saan hetkeksi jäädä lepäämään.

 Ihanaa vappua kaikille<3

4 kommenttia :

  1. Herkullisia munkkeja! :D Iloista vappua sulle, perheellesi ja kasvavalle vappupallolle. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vieläpä mun ekat munkit koskaan ;) kiitos paljon, nyt vapun aikoihin oliskin kiva lopettaa tämä kasvattelu :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016