tiistai 5. huhtikuuta 2016

Taas meillä sairastetaan.

Eihän siinä mennytkään tällä kertaa kun viikko, kun sairastuttiin uudelleen. Viikko sitten nousi se korkea kuume pariksi päiväksi, joka sitten lähtikin yhtä nopeasti kuin tuli. Eilen Eevi alkoi yskiä ja illalla vuosikin jo nokka, eikä millään meinannut nukahtaa.
D:n piti nousta taas 2.00 töihin, joten minähän olin se joka nukuttelin Eeviä, vaikka mullakin oli meno 8.30, mutta se oli kuitenkin vähän myöhemmin kun tuo herran työaika.. Tunniksi otin Eevin kainaloon ja siinä hyörittiin ja pyörittiin kunnes nostin takaisin omaan sänkyyn ja sinne nukahti. Yö oli kuitenkin myös levoton ja heräiltiin useampaan kertaan.
 Yleensä Eevi syö tuttia enää nukkumaan mennessä, nukkuessa 
ja silloin kun sattuu sen jostakin vahingossa löytämään,
mutta kyllä kipeänä sitä lussutetaan muutenkin.

Aamulla ennen koulua mä suuntasin autokouluopettajan ja kahden muun oppilaan kanssa liukasradalle. Mä pääsin ajelemaan myöskin matkat ja muutenkin oli ihan hauska kokemus ja tietty opettavainen.. Onneksi silti tähän väliin tulee kesä, eikä tarvitse pelätä loskakelejä, vaikka eihän näistä Suomen säistä ikinä tiedä.. Muutenkin autokoulu on mennyt yhdessä hujauksessa. Huomenaamuna mulla on taas ajotunti ja sen jälkeen onkin enää 3 tuntia ajoja käymättä. Teoriatunnit vähän hidastaa mun ajokortin saamista, koska tunnit on 3h/krt ja se järjestetään vaan kerran viikossa. Lisäksi olisi mahdollista käydä tunteja virtuaalisesti, mutta mulla sattui juuri kaikille päiville koulua! Mutta kahdessa viikossa pitäisi teoriatkin olla käytynä ja sitten vain jännitetään pääsenkö ensimmäisellä yrittämällä läpi kokeesta ja inssistä.. Ja tietysti toivotaan, että olen vielä yhtenä kappaleena, ettei tarvitse lykätä koetta synnytyksen jälkeiselle ajalle.
Huomenna mulla onkin koulusta vapaapäivä, mutta tosiaan aamulla ensin ajotunnille ja iltapäivällä teoriatunneille. Jos Eevin nuha helpottaa, eikä pahene, niin neiti pääsee mummun kanssa illalla perhejammailuun tanssahtelemaan, johon ei viime viikollakaan valitettavasti päässyt. Myöskin kummitäti tulee huomenna Eevin kanssa ulkoilemaan, toivottavasti ilma olisi vähän nätimpi, mitä tänään on ollut!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016