maanantai 2. toukokuuta 2016

39+0: Sairaalakassin pakkailua

Apua apua apua, TASAN YKSI VIIKKO laskettuunaikaan!!!! Joten olihan sen sairaalakassin pakkaaminenkin jo ajankohtaista tai olisi varmaan ollut jo jokin aika sitten.. Kyllä mä olin katsonut valmiiksi suurimmanosan vaatteista ja tavaroista, mutta eilen ne pääsi vasta varsinaisesti sairaalakassiin. Mä odottelin muutenkin mun koulukassin vapautumista. Tuntuu, että meillä on kaapit täynnä pusseja ja kasseja, mutta kun niitä oikeasti tarvisi, niin mikään ei olekkaan hyvä. Kyselin vähän äitiltä ja lueskelin, että mitä mukaan kannattaa pakata, sillä viime kerrastahan on jo melkein 1vuosi 5kk, joten ehtiihän siinä ajassa jo unohtamaan. Jossakin luki kirjoista, ristikkolehdistä ja kuulokkeista, mutta jotenkin mulla on sellanen olo, etten kesken supistusten pysty keskittymään mihinkään kirjaan tai että heti synnytyksen jälkeen luonnistuisi mikään sanaristikko.. Sen muistan Eevin syntymästä, että tuijottelin vain ihanaa lastani hänen nukkuessaan, hyvä että sain edes itse nukuttua. Mutta mun kassiin päätyi tämmösiä tarvikkeita..
- kotiinlähtövaatteet (lökärit, paita, alusvaatteet)
- hiusharja
- hammasharja+tahna
-deodorantti
-kasvorasva
-imetysliivit+liivinsuojia
- lisäsin laukkuun vielä trippejä, jos ja kun jano yllättää
- neuvolakortti
- puhelin+laturi lähtee tietysti mukaan
- huulirasva multa löytyy aina lompakosta
Tietty vauvan kotiintulovaatteet ovat myös katsottu valmiiksi, mutta D saa tuoda ne sitten kun se kotiinlähtö on edessä ja pitää tietty katsoa mikä sää on. Kun kerran ensi viikollekkin on luvattu pariakymmentä astetta!
Muuten alkaa kaikki pikkuhiljaa olemaan valmista. Keskiviikkona vihdoin haetaan se vaunukoppa sisarusvaunuihin, sänky on valmiina, tosin vielä eri osotteessa. Vaippoja löytyy, tuttejakin on pari kappaletta keitetty. Tässähän alkaa tulemaan olo, että meitä on täällä pian neljä!
Onko sairaalakassiin vinkkejä? Jotakin tarpeelliseksi koettuja asioita, mitä kannattaisi vielä lisätä?

4 kommenttia :

 1. En tiiä millaset valmiudet siellä päin sairaalassa on, mutta itse olen kokenut oman hoitoaineen korvaamattomaksi :D Sairaalan suihkussa oli seinässä vain se perus pumppu yleissaippuaa... Lisäksi itse olen ollut aina niin pitkään sairaalassa vauvojen bilien takia että se extra tekeminen alkaa olemaan kolmantena ja neljäntenä päivänä aika tarpeellista :)))) Niitä toki saa isukki tuoda sitten kun tarve vaatii... Hmmmm :)

  tsemppiä viimeisille viikoille! :) Perässä tullaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi hoitoaine vois olla hyvä lisä kun mulla on tukka ihan solmussa kaupanki aineista niin sata varmasti jostaki yleispesuaineesta ainakin! Empä ookkaan edes tullut ajatelleeks, että joskus voi joutua jäämään moneksi päiväksikin.. Mä sitten vaikka juoksutan tota ukkelia;)
   Tsemppiä sullekkin loppuviikkoihin, menee aika niin nopeesti!

   Poista
  2. Suklaa oli ainakin täällä aika korvaamaton lisä siellä sairaalakassissa ;)

   Poista
  3. Se kun on ollut aika korvaamaton tässä raskaudenkin aikana, niin uskon, että käyttöön tulee;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016