maanantai 23. toukokuuta 2016

Hiljaa hyvä tulee

Tänään onkin ollut kerrassaan hyvä päivä! Eevi nukkui jopa puoli seitsemään saakka ja viihtyi meidän sängyssä vielä tunnin, niin äiti sai vähän vielä ummistettua silmäluomia ja syöttää vauvaakin. Puoli kahdeksalta päästiin vaipanvaihto-vaatteidenvaihto-aamupalarumbaan.
Tänään on ollut myös hyvin paljon hiljaisempi päivä. Eevi ei ole huudellut turhia, toki asioista yhä hermostutaan, jos ne ei heti mene kuten haluaisi, mutta huomattavasti helpompi päivä kuin vaikka viikko sitten. Hommat alkaa muutenkin rullaamaan ja muutamia pieniä rutiineja on muodostunut kahden lapsen hoidossa. Tämän kaiken lisäksi kotikin on pysynyt siistinä, ruoka on saatu valmiiksi päivittäin ja pyykkikori on tyhjä.
Kaksi lasta menee siinä missä yksikin, sanoo joku. Mä en ihan vielä täysin allekirjoita tuota lausetta, kyllä näissä kahdessa puuhaa on. Mutta toistaiseksi olen sitä mieltä, että olen päässyt helpommalla mitä ajattelin. Ajatus saattaa tietysti vielä muuttua. Vauvan ensimmäiset hampaat ja vatsavaivat, silloin saattaa olla ihan eri ääni kellossa..
Ja Eevikin oppii koko ajan uusia juttuja! Nyt meillä on muutama päivä harjoiteltu itse syömistä. Aikamoista suttaamista se vielä on, mutta ei voi oppia jollei harjoittele:) ja mullahan on aikaa siivota. Monena päivänä on käynyt hyvä tuuri, että molemmat lapset ovat nukkuneet samaan aikaan. Mun pitäisi ehkä sillon levätä ja välillä lösähdänkin hetkeksi sohvalle, mutta kun ei osaa vaan olla niin sillon ei vaan osaa. Huomenna me lähdetäänkin mummulaan bussilla väsäämään ristiäiskutsut loppuun. Katsotaan onko meidän kaksostenvaunuille tilaa!
On muuten ollut niin ihanaa tänään, kun on ollut niin lämmin,
eikä lapsillekkaan ole tarvinnut laittaa niin paljoa päälle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016