tiistai 24. toukokuuta 2016

Ja sitten on niitä päiviä kun..

..odotat, että lapset saa laittaa nukkumaan ja toivot, että ne nukahtaa heti. Meidän bussi lähti kohti mummulaa kello 12.15, ehdittiin hyvin, eikä edes meinattu myöhästyä, vaikka aamu oli yhtä hullunmyllyä. Noustiin kyllä hyvissä ajoin, mutta kun toinen lapsi haluaa olla koko ajan tissillä ja toisella palaa hermot kun haluaisi itse syödä, mutta äiti yrittää auttaa, jotta sinne suuhun saadaan jotakin, ei voi lopputulos olla kovin mielekäs. Vauva nukahteli aamupäivällä rinnalle, mutta heti kun siirsin pois sylistä ja yritin tehdä jotakin muuta, alkoi pieni voimistuva huuto. Ei siis ihme, että Eeviäkin alkoi harmittaa kunnei äiti päässyt mihinkään. Samaan aikaan piti pakata hoitolaukkua, pedata sängyt ja Eevinkin piti saada nakkikeittoa ennen lähtöä. Siispä syötin neidille nakkisopat nassuun samalla kun pikkuherra nautti tissistä.
Bussimatka meni hyvin lasten nukkuessa ja Luojan kiitos vietettiin päivä mun äidillä, sillä Eevi päätti nukkua vain ruhtinaaliset 45 minuttia ja oli täten aivan pirun kiukkuinen jo muutaman tunnin kuluttua.. Mä sain kuitenkin väsäillä ristiäiskutsuja kun mummu vietti aikaa lapsenlapsien kanssa.
Kotona oltiin vasta puoli kahdeksan maissa ja siellä itkupotkuraivot jatkui, vauvalla tuntui olevan vatsa vähän kipeä ja Eevi oli väsynyt ja kuumissaan. Neiti on ollut vauvasta saakka kova hikoilemaan ja esimerkiksi peitto on hänen kohdallaan jäänyt täysin käyttämättömäksi.. ja nyt kun alkaa olla melkeimpä helteet niin neiti Paksutukka on ihan hiestä märkä.

Huomenna molemmilla lapsilla onkin neuvola-aika, onneksi vasta kello 14. Jospa molemmat lapset nukkuisivat hyvät yöunet ja aamulla heräisivät niin ihanan pirteinä ja aurinkoisina, niin äidinkin päivä menisi leppoisasti, sillä D on huomenna kotona vasta kuuden jälkeen. Mutta nyt äitikin luovuttaa ja painuu nukkumaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016