torstai 2. kesäkuuta 2016

Äidin vapaatunnit

Ensimmäistä kertaa neljään viikkoon mä sain kolme vapaatuntia lapsista, miehestä ja ihan kaikista velvollisuuksista. Vaikka kuinka noita ihania ipanoitani rakastanki , tuntuu pieni omahetki taivaalliselta.
Mä oon puhunut jos kauan aikaa, että pitäisi päästä kampaajalle ja nyt kun D:kin on päässyt töihin, lupasi hän minulle tämän lystin kustantaa.. Sillä olenhan minä tämän henmottelun ansainnut.
Viimeisen neljän viikon aikana olen tainnut muutaman wc- ja suihkureissun tehdä yksinäni, mutta useampana kertana mulla on ollut mukana jompi kumpi pikkutermiitti. Eevi on pakko ottaa päivisin mukaan vessaan, sillä muuten on vaarana, että takaisin tullessa vauvaa hakataan pikkulapiolla tai tuttia koitetaan väkisin änkeä suuhun.. Suihkussa taas huitasen äkkiä shampoot päähän ja sitten pestään lapsia. Eevi käy kyllä usein isin kanssa suihkussa tai kylvyssä, mutta koska mulla on mahdollista käydä suihkussa vain iltaisin, jolloin vauva haluaisi vain pötkötellä rinnalla, on minun suihkuhetkeni ohi usein noin kolmessa minutissa.
Mutta ah, tänään oli minun hetkeni. Äitini tuli meille aamulla 9.30 ja pikaisesti muistuttelin mistä löytyy mitäkin ja sitten heipparallaa pärjäilkää!
En ole viimiseen sataan vuoteen (tai ainakaan vuoteen), käynyt kampaajalla, vaan olen itse tehnyt tukkataikojani kotona... kuten voi kuvasta saattaa huomata, joten olin päättänyt saada sellaisen tukan, jota en yksinäni pystyisi alkaa tavoittelemaan. Halusin tyvestä tummaa, pituudet ja latvat violeteiksi. Mulla on joskus ollutkin violettia, mutta se on usein taittanut vähän punaiseen, joten nyt toivoinkin oikeasti violettia. Ja sitä sainkin! Väri oli täysin nappi suoritus ja juuri sitä, mitä lähdin hakemaan. Leikkauksessa ei tehty radikaaleja muutoksia, sillä mulla on edelleen kasvatusprosessi käynnissä, eli huonot päät pois ja reippaasti kevennystä. Mulla on niin jumalattomasti tukkaa, että sitä jäi vielä vaikka kuinka paljon, vaikka hullunlailla sitä lähtikin. Lähdin liikkeestä siis aivan mielettömän tyytyväisenä ja aivan uudelleensyntyneenä! Nyt sitä taas jaksaa, vaikka muutamat itkupotkuraivarit joutuisikin tänään vielä kuuntelemaan.
Mutta vielä toinen ah... nyt ne molemmat äidin mussukat nukkuu ja mä sain tähän vielä yhden extratunnin lisää kun mummu vei lapsia ulos, eli kaksiokaan ei ole sotkun vallassa!
Tämä ihana tukka loihdittiin Hiusstudio Bläkissä, Yrjönkadulla Porissa ja kampaajana toimi Sari. Voin todellakin suositella, ihan huippujälkeä! Terveisin hyvin virkistäytynyt äiti.

6 kommenttia :

 1. Ai, tuo oman ajan tunne on niin ihana! Ja jo muutamassa tunnissa saa ladattua energiavarastot täyteen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sait lomaa ja uudet hiukset.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Hyvää torstai päivää sulle.

  VastaaPoista
 3. No nyt on upea tukka! :o Muakin odottaa hemmotteluhetki kampaajalla, kunhan pääsen ensin synnyttämään :) mitään radikaalia ei tapahdu, mutta voi sitä tunnetta kun tukka on juuri leikattu! Varsinkin kun mullakin viime käynnistä alkaa olla vuoden verran

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) juu ei se käynti vaadi mitään radikaaleja muutoksia, pelkästään se, että saa hetken olla aivan rauhassa riittää hyvin! Hyvä että sullekkin on jo hemmotteluhetki varattuna, piristää aina kummasti:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016