torstai 9. kesäkuuta 2016

Asiat, joista en tingi, jos mahdollista

Hiukset
Värjäykset ja leikkaukset jätän aina kuin mahdollista ammattilaisille. Oman koulutukseni takia ammattilaisia löytyy paljon kaveripiiristä, mutta Poriin heitä ei ole eksynyt. Välillä olen itsekkin värjännyt omaa tukkaa kun rahat ovat olleet tiukilla, mutta jos käsittelyt tehdään kaupan aineilla, ei lopputuloksesta voi olla koskaan täysin varma. Tietysti ammattilaisellakin voi joku mennä vikaan tai mitä vain arvaamatonta saattaa tapahtua, mutta todennäköisempää se on kaupasta ostettujen puteleiden kanssa.
Sama asia on hiustenhoito. Ei ole kyse pelkästä periaatteesta, miksi en osta Rainbown shampoota tai jotakin muuta markettituotetta.. Mun tukkani vaan ei kestä niitä. Tietysti se johtuu kovista käsittelyistä, jotka tottakai ovat olleet vapaaehtoisia ja ihan omia valintoja, mutta teen kaikkeni elvyttääkseni rakkaita karvoja päässäni. Ja kyllä, se kirpaisee ihan pirusti, ihan joka kerta ostaa muutaman kympin hoitoaine tai jokin tehohoito, mutta on se sen arvoista. Välillä pesen hiukseni muulla kuin kampaamotuotteella jos jossakin ollaan kyläilty, mutta aamulla pää on sen näköinen, että joku on vetänyt siihen yön aikana rastat.
Ihonhoito
En kovin usein enää ehdi käyttää meikkiä, mutta kun käytän, haluan että se meikki pysyy naamassa mieluiten koko sen päivän, eikä sitä tarvitse olla koko ajan korjailemassa, siksi yritänkin ostaa tuotteet myös sen mukaan. Muutama päivä sitten tein yhden tähänaikaisista ostoksista parhaimman. Siskoni on jo aikoja sitten ylistänyt Beauty Blenderiä, minun sanoin, meikkimunaa. En missään vaiheessa epäillyt, että se olisi huono, mutta ihmettelin, mitä väliä sillä nyt on, onko meikkisieni munan vai kuution muotoinen. Mutta kyllä vaan on! Siis aivan huippukeksintö. Ei minkäänlaisia rajoja kasvoissa ja meikkipohjan teko käy kuin itsestään. En voi tarpeeksi kehua tätä meikkimunaa. Mieli tekisi vain meikata koko ajan, tämä ei kuitenkaan aivan ole mahdollista.
Kasvot puhdistan joka päivä vähintäänkin kasvovedellä ja meikinpoistoaineella, jos minulle on ylipäätään suotu hetki aikaa laittaa naamaa kuntoon. Tässäkin olen tarkka vain siksi, että viime vuosina ihostani on tullut herkempi. Joudun käyttämään joitakin herkän ihon tuotteita, esim kainaloissa tai tuntuu, että koko iho kuivuu siihen paikkaan ja irtoaa. Suihkustakin tullessa usein ensimmäinen asia jonka teen, on kasvojen rasvaus.

Kengät
Kenkien suhteen olen todella mukavuudenhaluinen. Käytän todella harvoin korkokenkiä, sillä jalat väsyy, enkä koskaan ole tottunut niitä käyttämään. Joskus juhlissa käytän, mutta silloinkin valitsen mahdollisimman matalakorkoiset. Hyviin kenkiin voin helposti satsata satasenkin, sillä niiden on kestettävä lähes päivittäistä käyttöä ja tottakai oltava myös hieman tyylikkäät. Viime aikoina olen ihastunut vähän sporttisempaan tyyliin ja kun viime vuotiset Converset alkavat vetelemään viimeisiä, tilasinkin aivan uudet ihanat popot, joita nyt kuola valuen odotan! Yleensä ostan yhdet laadukkaat, tukevat kengät ja sitten voin ostaa parit halvat kakkoskengät.
Näitä ihanuuksia odotellaan postista<3

Mistä te ette tingi jos mahdollista?

4 kommenttia :

 1. Samoilla linjoilla mennään muru! :) puhkiblondattujapilattu tukka ei kestä kans enää mitä tahansa markettikamoja, joten pakko turvautua vähän kalliimpiin tuotteisiin, mut onneks niitä saa esim. Keskiseltä välillä tosi halvallakin, ainakin Wellan jutskuja! Eli sinne vaan tekemään vuoden shampoo ja hoitsikkaostokset kerralla :D kengät on kans vaihtunu parempiin nyt ku ikää on vähä enemmän ja mukavuus on must juttu. Liputanki airmaxeille ihan satasella, ne oli rakkautta ensiaskeleilla :D ja aivan ihana toi sun uus tukka! <3 mäki tilasin jo yli kuukausi sitte violetit pidennykset mut oonki viihtyny täs vaaleas aika kivasti, ainaki toistaiseksi :D lav juu ihana! <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kattelin kans airmaxeja, mut päädyin sit noihin<3 toi vaalee sopii sulle kyl oikeen hyvi, kannattaaki hetki pysyy siinä, mut sit ku kyllästyy ni sit kyllästyy! :D love u too rakas<33

   Poista
 2. Hiusten hyvinvoinnista, värjäyksestä sekä ihonhoidosta ei kannatakkaan säästää :)
  Voi sitä pihistää sitten jostain muusta, mutta noi on asiat joista en itsekään säästä. Kolmas on KAHVI, hyvä kahvi on kaiken A ja O :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja toi kahvi on oikeen hyvä listan jatkoks, meilläkin juodaan vain yhtä ja tiettyä merkkiä, parasta tottakai! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016