keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Eevi: Olen puolitoistavuotias

Minä olen tänään yhden vuoden ja kuusi kuukautta. Olen oppinut jo vaikka ja mitä! Kävelemään opin jo yli puolivuotta sitten, joten nyt on pitänyt vain lisätä vauhtia, välillä saatan vähän kompuroida jos tulee oikein tiukka alamäki.. Kun olen väsynyt, saatan myös kompastua omiin jalkoihini, hih.
En vielä kovin montaa sanaa juttele, mutta hiljainen en todellakaan ole tai ainakin äiti on sitä mieltä. Äiti on helppo sana ja isiäkin harjoittelen. Olen enemmänkin pieni touhuuja, mutta odottakaas vaan kun alan puhumaan! Yleensä osaan silti ilmaista itseäni niin, että äiti ymmärtää mitä haluan, mutta välillä se ei meinaa millään tajuta ja sillon multa menee hermot ja saatan "hieman" huutaa, mennä lattialle makaamaan ja nipistää. Välillä myös puren, mutta siitä äiti ei tykkää yhtään. Jos en saa nipistää äitiä tai veljeä niin silloin nipistän itseäni, vaikka eihän se kovin mukavaa ole..
Viimeisimpiä uusia taitojani on syöminen itse! Saan jo hyvin ruokaa suuhuni, vaikka vähän pitääkin auttaa, mutta monesti olen myös sitä mieltä, että ei tarvi auttaa!
Pari kuukautta sitten minusta tuli isosisko! Sain pienen pikkuveljen, jota on kiva pusutella ja halia, välillä teen sitä kuulemma liian rajusti. Haluaisin hänen kanssaan jo kovasti leikkiä, mutta kun se vaan syö ja nukkuu koko ajan. Minä autan äitiä vauvan hoidossa, osaan viedä vaipankin roskikseen. Joskus vielä harmittaa kun joudun odottamaan vuoroani, mutta onneksi pääsen äidin kainaloon, vaikka veli söisikin samalla. Ja aamullakin pääsen äidin kainaloon ennen kun nousemme keittämään puuroa.
Menetän usein malttini, sillä haluaisin kaiken tapahtuvan nythetijaäkkiä. Tällä hetkellä inhokkijuttuni on hampaidenpesu, en tiedä miksi tai ehkä tiedänkin, mutta empäs kerrokkaan sitä äidille.
Minä pidän kovasti kirjoista, haukuista, tanssimisesta, keinumisesta, äidin kanssa höpsöttelystä, siitä kun isi tulee töistä, pikkuveljestä ja meidän kissasta. Tykkään myös keittiön laatikosta hakea jokaisen kauhan ja viedä kaikki eri paikkoihin.
Minä olen iloinen pieni irvistelijä, jolla on rytmi veressä (soi mikä musiikki tahansa) ja minä valloitan kaikkien sydämet!

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016