tiistai 21. kesäkuuta 2016

Ihana kesäreissu

Eilen tehtiin pieni kesäpäivä reissu Merikarvialle Koivuniemen Herraan! Meille suotiin oikein nätti ja lämmin ilma, eikä lämpötila kuitenkaan noussut liian korkealle, että olisi ollut tukalaa. Arvelin Eevin tykkäävän hirveästi ja oikeassa oli.. Neiti oli aivan innoissaan, hymy korvissa. Joka paikassa oli niin paljon nähtävää, ettei hän oikein pystynyt edes keskittymään, että mihin suuntaan lähtisi viilettämään.
Eevi tykkää kissoista ja koirista tosi paljon ja kaikki eläinkirjat on ihan ykkösiä, joten paikkana Koivuniemen Herran Muumaa oli aivan täysosuma! Puput ja lampaat olivat ihan ykkösjuttu. Hevonen oli sellainen, josta Eevi ei ollut aivan varma oliko se kiva vaiko pelottava juttu.
Mummu oli tehnyt myös eväät meille, mutta Eevin keskittyminen ei riittäny alkuunkaan, siis pitäisikö jotakin muka syödä kun täällä on niin paljon nähtävää??
Kaikista paras oli tottakai haukku, mutta senkin ohi meni kärryt, joita iso koira perässään veti. Se vasta oli hauskaa. En uskonut, että Eevi olisi jaksanut siinä istua, vaikka lenkki olikin ihan pienen aitauksen kokoinen, mutta typypä yllätti ja olisi mieluusti mennyt toisenkin lenkin, mutta piti antaa muillekkin tilaa.
Meidän kaupunkilaisprinsessa kun on vielä niin nuori, nii ei ole kerinnyt kovin vielä nurmikolla varpain kävelemään.. Olisittepa nähneet ilmeen kun varpaat osuivat nurmikkoon. Aluksi roikuttiin mummussa, ettei jalat osuneet maahan, mutta kyllä pian jo unohtui, ettei ole kenkiä. Hyvää harjoitusta, sillä juhannuksena saa temmeltää mökillä ilman kenkiä, jos on hyvä sää.
Nooan puolesta reissu meni oikein helposti. Matkan aikana hän kävi kaksi kertaa tissillä (taisi olla ensimmäiset ulkoimetykset Nooan kanssa) ja loput pötkötteli vaunuissa.. Hän on kyllä niin kiltti vauva, ei voi muuta sanoa! Eeville meillä oli Manduca mukana ja ihan lopussa mummu halusi sitä käyttää, mutta pakollinen se ei laisinkaan ollut. Oltiin molemmat aivan ymmällämme, kuinka noin pieni tyttö jaksoi koko päivän painaa ja touhottaa joka suuntaan, eikä kertaakaan väsähtänyt. Pari kertaa kävi penkillä istumassa, mutta tosiaan ruokaankaan ei pystynyt keskittymään, kun pakko oli jo mennä!
Mutta meillä oli oikein ihana ja onnistunut reissu, molemmat nukahtivat autoon ja nyt kotona vallitsee hiljaisuus, taitaa äitikin hipsiä peiton alle.
Juhannuksena nautitaan Merikarvian mummilla ja pappalla toivottavasti hyvästä juhannussäästä ja ihanien sukulaisten ihanasta seurasta<3 Eevi saa viettää paljon aikaa ulkona ja saa vähän oman ikäistä seuraakin. Aurinkoista juhannusta jokaiselle :*

5 kommenttia :

 1. Onpa kiva paikka!

  Ihanaa (ja toivottavasti myös aurinkoista) juhannusta! <3

  VastaaPoista
 2. Koivuniemen Herra oli myös itsellekin ihan ykköspaikka kun oli napero :)
  Käytiin viime kesänä ensimmäisen kerran Oliverin kanssa ja tänä vuonna olisi tarkoitus mennä kanssa :)

  Se lasten ilo ja riemu kun saa kaikkia rapsutella ja katsella!

  VastaaPoista
 3. Niin ja erittäin ihanaa Juhannusta sinne! <3
  Toivottavasti saadaan aurinkoinen ja lämmin juhannus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eevi oli kyllä niin onnessaan koko reissun, että mennään varmasti toisenkin kerran:) Täällä Merikarvialla mökillä on oli ainakin eilen tosi mahtava sää! Kiitos<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016