maanantai 20. kesäkuuta 2016

Lastenvaatehulluus

Nooa sai ristiäislahjaksi lahjakortin Lindexiin ja tottakai rahaa. Myös Eevin vaatekaappista uupui sopivan kokoisia housuja. Neitikin on kasvanut niin hurjaa vauhtia, että meinaa housut jäädä lyhkäsiksi. Nooan 56 kokoiset vaatteet eivät kovin pitkään käytössä pääseet olemaankaan kun bodyt alkoivat kiristää ja nilkat alkoivat paistaa. Niimpä me muksujen kanssa marssitiin vaatekaupoille metsästämään molemmille uusia housuja ja Eeville hupparia viileitä kesäpäiviä varten.
Äidiltäni olin kuullut, että Ratsulan alakerrassa myydään Name it:in vaatteita, joten suuntasimme ensi töiksi sinne ja se olikin täysosuma. Ihania vaatteita löytyi vaikka ja kuinka, mutta pakko oli valita, sillä en minä ihan mikään miljonääri ole. Ratsulasta löytyi Eeville ihana hupparikin, jota en mistään kaupasta löytänyt pari viikkoa sitten, tuntui, että joka paikassa on vain t-paitoja kun kerran kesä on. Ja kuinka suurelta se huppari näyttikään! Mutta ei se kyllä kovin iso oikeasti ole..
Seuraavaksi päästiin Lindexiin ja kyllä siinä meinasi äidiltä itku päästä kun tajusi, että Eevin seuraava koko onkin isojen tyttöjen puolella! Mihin mun pieni kääpiöni on kadonnut? Ei mihinkään, hänestä on vain kasvanut vähän suurempi kääpiö<3 Ja nyt on vielä toinen pieni, joten se ei ehkä tunnu ihan niiiiin kamalalta, kun on kuitenkin joku jolle ostaa pikkuvaatteita. Mun oli aivan pakko ostaa molemmille samaa kuvioa olevat housut, Eeville valkoisella pohjalla ja Nooalle tummalla pohjalla, mun tekstiilikaksoset. Oliskohan ollut aikuisten puolella äidillekkin.. Viimeisenä kurvattiin vielä Kappahliin, jossa vielä muutamat hyvät housukaupat tehtiin.
Mulla ei ole mitään ongelmaa käyttää rahaa lapsien vaatteisiin, mutta kun on omista vaatteista kyse niin hällä väliä! Jätesäkki päälle kunhan lapsilla on ihania vaatteita! (Taitaa olla muutaman muunkin äidin "ongelma" tämä..) Tuleekohan se äitiyden mukana kaupanpääliseksi? Mutta kyllä me tehtiin edullisiakin löytöjä. Eeville taitaa mennä tämä koko pitkään, mutta Nooalle päästään varmaan taas pian shoppailemaan, tietty vähän ennakoin ja ostin parit seuraavaakin kokoa. Huomenna lähdetäänkin mummun kanssa pienelle kesäpäiväreissulle, selviää myöhemmin mihin oikein eksyttiin ;)

4 kommenttia :

 1. Ihania vaatteita. :)
  Mä olen tässä hiljalleen alkanut ostella myös itselleni. Mutta yleensä se tuppaa mennä niin, että lapsille vaan vaikka oma vaatekaappi huutaa tyhjyyttä.
  Kivaa huomista päivää teille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle pitää aina erikseen sanoa, kun saan lahjaksi vaikkapa lahjakortin vaateliikkeeseen, että "tämä on sit sulle, ei lapsille" :D
   Kiitos, meillä oli oikeen kiva päivä:)

   Poista
 2. Mulla on ainakin ihan sama juttu. Ennen olin tarkka omasta vaatetuksestani, mutta nykyään ostan mielelläni lapselle vaatteita. Ovesta, kun mennään ulos niin on hyvä kun jotkut vaatteet on itsellä päällä :D Lapsen vaatteiden valintaan taas kuluu aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Ehkä sitä joskus vielä löytää itsensä uudelleen, viimeistään siinä vaiheessa kuin oma päätäntävalta lastenvaatteiden kohdalla loppuu ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016