keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Mökkijuhannus sukulaisten parissa

Meillä on ollut vuosia perinteenä olla juhannus Merikarvialla mökillä. Joitakin juhannuksia on jäänyt välistä, mutta sinne on aina pyritty pääsemään. D on viettänyt jokaisen juhannuksensa siellä kun ollaan oltu yhdessä. Hetken mietimme, että lähdetäänkö tänä vuonna ollenkaan kun Nooa on niin pieni, mutta lähdettiin kuitenkin ja vauvan kanssa kaikki meni hyvin. Eevin kanssa tuli enemmän hankaluuksia. Hänelle tuli jonkinlainen ihottuma vaippa-alueelle, joka varmasti oli tosi kipeä. Myöskään nukkumaanmenosta tuli pieni ongelma. Varsinkin kun kaksi yötä nukuttiin asuntoautossa.. Paikka oli outo, joten sinne ei meinattu nukahtaa. Kun lopuksi uni tuli tuntien taistelun jälkeen, nukuttiin kuitenkin yöt ihan hyvin. Ihottuma taisi harmittaa sen verran, ettei Eevi ollut ihan oma itsensä, mutta mukavaa meillä oli joka tapauksessa ja kerkesi neitikin paljon nauttia sukulaisten seurasta. Ilman vaippaa temmeltäminen selkeästi helpotti tilannetta.
Parasta juhannukessa oli mun ihanien sukulaisten läsnäolo ja tottakai ruoka. Mökillä saa ihan maailman parasta ruokaa, joka kerta kun saa lautasen naaman eteen, toivoo, ettei se ruoka loppuisi koskaan, mutta jossakin vaiheessa yllättää kuitenkin ähky. Meillä oli tietysti myös jokavuotinen juhannuskokko ja iltaisin saunottiin. Viimeisenä iltana käytiin myös jännä pokeripeli, joka meni meidän puolesta oikein hyvin, sillä D jakoi ykkössijan kummitädin miehen kanssa! Ei uskaltanut hävitä kun mä annoin rahat ;) En tiennyt kyllä itsekkään, että D on tollanen pelimies!
Yhteenvetona juhannus oli onnistunut ja kukaan ei loukannut itseään, joka on suuri saavutus meidän porukassamme. Alan kuitenkin nyt vasta toipumaan juhannuksen rankkuudesta, ehkä ensi juhannus ei ole niin uuvuttavaa kun Nooa on yli vuoden ja Eevi jo 2,5v. Tosin Eevin peppuihottumalla oli suuri vaikutus siihen, että hänestä tuli taas kokoaikainen äidin tyttö, joku muukin kelpasi välillä, mutta jos äiti oli näkyvillä, ei muu kelvannut. En ikinä ymmärrä kuinka mummi ja pappa jaksavat neljä päivää sellaista hullunmyllyä, suuri kiitos heille näistä sukulaisjuhannuksista<3 ja ilman muuta kaikille ihanille sukulaisillekkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016