sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Ristiäiset

Huhhuh mikä päivä eilen oli. Ihana ja ikimuistoinen, mutta niin pitkä ja uuvuttava. Vaikka huonomuistinen olenkin ollut, niin koitin kaiken mahdollisen viedä äidin luo, ettei mitään unohtuisi. Melkein onnistuin. Palasokerit jäi. Mutta niitä onneksi oli paikan päälläkin. Mun pitää varmaan tehdä erikseen postaus tarjoilusta ja lahjoista, koska ei taida kaikki mahtua samaan postaukseen, sillä kuviakin on vaikka millä mitalla.
Aamu alkoi hyvin, kun vauva heräsi ensimmäisen kerran vasta 5.30! Siis herra on 1,5kk ja nukkui koko yön sikeästi! Aamupäivällä ennen lähtöä tulikin jo äidiltä parit itkut kun tukka ei meinannut mennä mitenkään ojennukseen. Laitetaan imetyksen, hormoonien ja pienen stressin/jännityksen piikkiin.
Juhlapaikkaa meidän kanssa oli laittamassa mun äiti, mummi ja pappa, sekä D:n äiti. Tai siis suurimman osan he tekivät kun D veljensä kanssa juoksi Eevin perässä ja mä enimmäkseen olin syöttämässä pikkumiestä. Pappi oli muutaman minutin myöhässä, mutta se annettakoon anteeksi, koska hän muuten on niin mahtava. Sama pappi on toiminut mun rippipappina, sekä kastanut monta mun serkkua. Jos meille joskus vielä kolmas lapsi suodaan (sukulaisille tiedoksi, ei ole tulossa ihan hetkeen..), niin toivon kyseisen papin kastavan silloinkin! Instagramissa ja facebookissa meitä seuraavat tietävätkin jo mikä pojan nimeksi tuli.. Ja tässä hän on, Nooa Eino Oskari<3
Minä juoksin pää kolmantna jalkana (mikä ihmeen sanonta sekin on??) milloin mitäkin hakemaan. Mutta suurimman kunnian juhlista saa kyllä mummut! Mun äiti teki ihan huikean kakun ja aivan tajuttoman ihanat koristeet pöytiin, sekä kaikki muut avustukset! Mummilta tuli taas maailman paras kanariisilaatikko, jossa pappa oli ollut myös suurena apuna. D:n äiti teki pullakranssin ja säesti virret, jotka tilaisuudessa hoilattiin.
Aamulla satoi ihan tolkuttomasti ja ukkostikin, mutta meidän juhlien alkuun mennessä sää oli muuttunut jo todella kivaksi, vaikka kasteen aikana tuntui, että hiki valui joka paikasta.
Eevi nautti juhlista, hän sai paljon huomiota vauvasta huolimatta ja erityisesti setä ja kummitäti vuorotellen jaksoivat juosta neidin perässä. Nooa jaksoi pitkän päivän hyvin pienistä itkuista huolimatta ja moneen kertaan piti päästä rinnalle tankkaamaan, mutta lopuksi nukuttiinkin jo sylissä. Kaiken kaikkiaan aivan upea ja tärkeä päivä meille kaikille, mutta varsinkin meidän pojalle, Nooalle<3
Meidän perhe

12 kommenttia :

 1. Paljon onnea Nooalle ihanasta nimestä ♥ ja sieltä välistä se Einokin löytyi. :)

  VastaaPoista
 2. Nooa on kyllä ihana nimi <3 Kiva että teillä oli onnistuneet juhlat :)

  VastaaPoista
 3. Ihana nimi! Onnea vielä koko perheelle :)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea, että teillä sujui ristiäiset hyvin ja sait apua. Ihana nimi suloisella pojalla. Meidän 2,5kk vanhalla pojalla oli myös ristiäiset lauantaina. Vaikka kaikki ei sujunut toivotulla tavalla, lopulta saatiin kodikas juhla vietettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voi toivottavasti teillä ei kaikki mennyt pieleen ja pääasia, että lopuksi kaikki meni hyvin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016