keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Ristiäiskutsuja ja -suunnitelmia

Nyt on kutsut väsätty ja lähetetty vieraille. Kova homma niissä olikin. Tein kutsut myös Eevin ristiäisiin viime vuonna ja kyllä nyt kahden lapsen kanssa oli hieman haastavempaa. Käytin hyödyksi lapsien nukkuma-ajat, sekä illat. Välillä tein pikkujuttuja Eevin ollessa hereillä, mutta neiti on niin kova auttamaan ja alkuunhan meillä oltiin niin mustasukkaisia äidin huomiosta, joten päätin suurimmat hommat tehdä yksin rauhassa.
Idean kutsuihin sain ihan googlea käyttämällä ja olikin onni, että mulla oli selvät suunnitelmat kun astelin Sinooperiin, sillä mähän menin siellä ihan sekaisin! Jos en olisi tiennyt, mitä lähdin hakemaan, olisi mukaan tarttunut sitä ja tätä ja tuota, ja kutsuista olisi varmasti tullut erittäin sekavat.. Nyt sain siis ostettua vain kaiken oikeasti tarpeellisen.
Tykkäisin kyllä kovasti kaikkea näpertää, mutta sekä aika, että taidot puuttuvat. Voin kyllä sanoa, että nyt olen aika tyytyväinen tuotoksiin. Olin kyllä myös Eevin ristiäiskutsuihin. Kutsut kävin viimeistelemässä äitini luona, sillä tarvitsin tulostinta, jota emme tänne pikkukaksioon ole hommanneet, sillä eihän se tänne mihinkään edes mahtuisi.. ja tarkoitus oli käyttää myös ompelukonetta, mutta se ensinnäkin unohtui, mutta lopuksi olin sitä mieltä, että hyvä niin, sillä se oli ehkä ollutkin vähän liikaa.
Äidistäni on jälleen kerran iso apu juhlien järjestämisesssä! Tarjoiluihin osallistuu siis lasten isovanhemmat, sekä isoisovanhempikin:) Äidilläni on aina niin hyviä ideoita esimerkiksi koristeluihin, joten luotan häneen täysin, varsinkin kun oma mielikuvitukseni ei aina riitä. Olen varma, että näistäkin juhlista saadaan onnistuneet apujoukkojen johdosta, sillä musta on tullut niin huonomuistinen, että unohtaisin vähintään puolet asioista, jollei joku olisi muistuttamassa. Mut hei, ainakin mä olen muistanut tähän mennessä paikan, papin, vauvan nimen ja ne kutsut, joten pisteet niistä!

8 kommenttia :

 1. Muistan itsekin tuon, kun jossain välissä yritti askarrella kortteja. Mutta on se kiva, kun on omanlaiset kutsut eikä vain tyyliin tekstarina. Tuli muuten kivan näköiset kutsukortit sulla! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jää muutenki kiva muisto kun oon tehny molempien kutsuja yhdet ylimääräset säilöön ja kiitos=)

   Poista
 2. Tosi kivat kutsukortit! :) Mäkin olen säilönyt yhden Alisan ristiäiskutsun, mukava muisto..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) niin on ja kiva näyttää vaikka vanhempana lapsille:)

   Poista
 3. Ristiäiskutsuista tuli mieleeni että lähetittekö kiitoskortteja? Toistuiko kiitoskorteissa sama teema mikä noissa kutsuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lähetetty kiitoskortteja.. Mutta jos näin jälkikäteen miettii, niin olisivat varmasti olleet samalla teemalla toteutettuja:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016