perjantai 24. kesäkuuta 2016

Ristiäistarjoilu ja -lahjat

Lupailin aikaisemmin kirjoittaa erillisen postauksen Nooan juhlien herkuista ja lahjoista. En halua ahdata kaikkia asioita samaan tekstiin, jotta sen jaksaa lukeakkin, siksi katsoin parhaaksi kirjoittaa osasta erikseen. 
Meidän tarjoiluihin kuului siis kanariisilaatikko (sillä vieraita tuli Vaasasta saakka), salaatti+leipä, ristiäiskakku, pullakranssit, Herrasväen pikkuleivät ja Kentin kakku, tietysti kahvia ja mehua. Kanariisilaatikon teki siis minun mummini ja hänellä on kyseiseen herkkuun maailman paras ohje, jonka on antanut myös minulle, mutta se ei ikinä maistu samalta! Myös Kentin kakku ja maailman paras salaatinkastike tulivat mummilta, hän tekee siis kaikesta maailman parasta, harmi ettei makua saa liitettyä tekstiin. 
Eevin ristiäisiin tilattiin kakku, mutta tosiaan tällä kertaa äitini lupautui sen tekemään. Hän oli harjoitellut mun babyshowereille kakun tekemistä, joka silloinkin oli upea ja ihanan makuinen. Mielestäni tämä kakku onnistui aivan täydellisesti ja se oli juuri sellainen mistä keskustelimme, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi, vaikka oli varmasti haastavaa toteuttaa nuo nallet, itse en ikinä osaisi tehdä mitään tuollaista! Mausta juttelimme etukäteen ja päädyimme mustikkavalkosuklaatäytteeseen, ihan huippu<3 Kakkua jäi vähän, mutta sehän ei haitannut mua ollenkaan, sille kyllä keksittiin käyttöä.
D:n äiti leipoi pullakranssit, joihin luotin myös valmiiksi viime ristiäisten perusteella! Herrasväen pikkuleivät tulivat myös minun äidiltäni, sitä en huomannutkaan jäikö niitä yhtään vai menivätkö ne parempiin suihin.
Seuraavaksi lahjoihin.. Ja mitä kaikkea ihanaa Nooa saikaan! Sylikummilta tuli kummikehys, joka yhdessä käytiin valitsemassa (minä seisoin vieressä ja lupasin sanoa jos joku olisi "ruma", sellaista ei tosin tullut edes vastaan), toiselta kummitädiltä tuli kummilusikka ja kummisetä oli ostanut putkilon kastetodistusta varten. Rahaa tuli tietysti, lahjakortti Lindexiin, muumi-astiat, ihana Elämän roihu-riipus, säästöpossu (auto), luonnonkumia oleva purulelu, pyyhkeitä, villasukat, satukirja, muumi-aterimet, kehykset ja muutamia vaatteitakin. D:n mumma teki Eeville taulun ristiäislahjaksi ja nyt myös Nooalle, jossa on hänen nimensä ja mitat, sekä kuva poikavauvasta ja isosiskosta, aivan ihana! D:n mumma ja mun äiti olivatkin ainoat, jotka saivat kuulla nimen ennen ristiäisiä, juuri tämän taulun ja kakun takia. En edelleenkään pysty tarpeeksi kiittämään kaikkia suuresta avusta, jota saimme!

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016