perjantai 15. heinäkuuta 2016

Äiti autoilijana

Mulla onkin kaikessa kiireessä jäänyt kertomatta eräs asia. täällä kirjoittelin, kun olin aloittanut autokoulun ja kuinka mua jännitti aivan hulluna ja joka kerta ajotunnille mennessä oli pieni jännitys mukana. Mutta mun autokouluopettaja oli aivan mahtava tyyppi! Todella rauhallinen, jota silloin toivoinkin ja kannustava. Musta tuntui, että myös meidän huumorit kohtasi hyvin. Silloin kun kävin ilmoittautumassa, sanoin, että tavoite on "kortti ennen synnytystä" ja sihteeri sanoi, että aivan mahdollista jos laittaa töpinäksi. Ja niin siinä sitten kävi, että tiistaina 3.5 mulla oli inssi ja se meni melkein heittämällä läpi. Pientä sanomista tuli suojatielle pysähtymisestä, mutta muuten melkein nappi suoritus ja tämä tapahtui siis kaksi päivää ennen kuin synnytykseni käynnistyi, sillä torstai-iltanahan mulla meni sitten vedet.
Tässä ollaan inssiaamuna. Voi hitto kuinka mä oon
mahtunu sinne ratin taakse??
Kävin jälkeenpäin näyttämässä Nooaa autokouluopettajalleni, sillä kouluhan sijsitsee meitä vastapäätä ja hän sanoi, että tein ennätyksen ainakin hänen urallaan! Mutta kyllä se hilkulla olikin, olin aivan varma, että synnytys käynnistyy juuri maanantai-tiistai välisenä yönä, koska tietysti jännitin ajokoetta niin paljon. 
Nyt ollaan sitten ajeltu jo pari kuukautta ja pikkuhiljaa alkaa luistamaan (lue: auto ei enää sammu jokaisiin liikennevaloihin..) Ja kyllä nyt on näppärää kun voidaan vaihtaa kuskia pidemmillä reissuilla ja mä voin lähteä välillä ilman D:tä johonkin. Toki meillä on vain yksi auto, eikä vielä varaa pitää kahta niin D kulkee sillä töissä. Nyt loman aikaan mä olen päässyt vähän enemmän ajelemaan ja kaikilla kauppareissuilla mä olen kuskina, jotta saan harjoiteltua. 

4 kommenttia :

 1. Onnea ajokortista :) hauska et just kerkesit sen inssin ennen vauvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Juu kyllä lähellä oli, että olis joutunu odottelemaan synnytyksen yli :D

   Poista
 2. onnea kortista! :) mä täytän tän kuun 25 pv 18v ja opettelen just nyt ajaa autoo ja iskä opettaa. saa nähä koska kortti on taskus, tuntuu välillä nii toivottomalta koko ajo ja sitä tekee aivan pöllöjä virheitä, kuten kun piti vilkuttaa, laitoin pyyhkimet päälle sun muuta sähellystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) toivotaan, että sullakin kohta kortti taskussa! Kyllä mullekkin tuli välillä ihan hölmöjä virheitä, unohtui katsoa oikealle jossakin ihan selkeässä tilanteessa sun muuta, kyllähän noita mokia tulee kaikille ja kortillisillekkin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016