keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Alkuviikon parhaat

Uusi viikko on alkanut mukavasti ja kaikkea kivaa on mahtunut näihin pariin päivään. Maanantaina sain palkkioksi pienen oman hetken raskaan yksinhuoltajaviikonlopun jäljiltä ja lähdin serkkuni kanssa syömään ja nopealle shoppailukierrokselle. Käytiin kiinalaisessa, jossa on aivan mahtava buffetti ja sen huomasi täydestä olosta ruokailun jälkeen kun pyörittiin pois ravintolasta. Tarkoitus oli metsästää mulle bb-voide, mutta mukaan tarttui myös eyeliner, jota vihdoin toivottavasti opin kohta käyttämään, terveisin suttusilmä. Tuskin olisin muuta ostanut, mutta tohelona suttasin paitani syömässä, joten olihan mun aivan pakko ostaa uusi! Ja koska mä en ikinä löydä mitään vaatetta itselleni, niin pakkohan oli ostaa kaksi, kun kerran halvalla löytyi.
Toinen paita päätyikin jo pyykkikoriin..
Sitten käytiin hakemassa D ja lapsukaiset mukaan ja lähdettiin pyörähtämään jazz-kadulla. Porihan on aivan sekaisin koko viikon ajan kyseisten pippaloiden ansiosta. Lähestulkoon joka vuosi katu on samanlainen, mutta viime vuonna ei ehditty kun viimisenä päivänä kääntymään siellä muuton takia ja sitä ennen mulla on ollut vuosien tauko, kun olen edellisen kerran käynyt.
Tänään otin muksut vaunuihin ja lähdin ystäväni ja tämän tytön kanssa katsastamaan Mannerheimin lastensuojeluliiton tiloja, jossa ollaan Eevin kanssa kerran käyty, mutta jazzien takia sielläkin oli kaikenlaista spesiaalia. Nooa nukkui nätisti sillä aikaa kun tytöt leikkivät ja mammat sai vähän rupatella keskenään. Sieltä suuntasin matkahuoltoon hakemaan pakettia, jossa vihdoin oli tilaamani lastenvaatteet<3 (Tästä varmasti lisää myöhemmin!!)
Kovin tuli väsy leikkien jälkeen..
Kotona leikeltiin miehen tukka uuteen uskoon, jonka jälkeen lähdettiin jokaviikkoiselle vähän suuremmalle kauppareissulle, johon saa varata aina vähintään 1,5h.. Kotona saikin sitten alkaa valmistelemaan lapsosia unille. Minä laitoin Nooan nukkumaan ja D jäi antamaan Eeville iltapuuroa kun minä lähdin kahden koulukaverin kanssa vielä kahvittelemaan. Käyn nykyään todella harvoin yksin missään tai en ainakaan viivy pitkiä aikoja, niin nyt oli ihana istua iltaa kahvilan terassilla ja vaihtaa kuulumisia, varsinkin kun toista kaveria en ollut nähnyt äitiyslomalle jäätyäni. Aika meni kuin siivillä, samalla livejazz-musiikkia kuunnellessa ja kotiin tullessa molemmat lapset olivat yhä unessa ja D:kin oli nukahtanut Nooan viereen. Varsin onnistunut päivä!
Paljon ohjelmaa parissa päivässä, mutta kerrankin olen hyvin levollisella mielellä. Näitä mukavia päiviä lisää kiitos ja nyt D:n loman aikana niitä kerkeää varmasti tulemaankin.
Mulla on aina päällä mustaa tai harmaata, mutta nyt repäsin
ja ostin persikanvärisen paidan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016