perjantai 22. heinäkuuta 2016

Herkkupäivä mummulassa

Eilen lähdin aamutuimaan lasten kanssa mummulaan. Mummu on ollut jalkaleikkauksessa, joten minä lähdin käymään kaupassa ruoka- ja herkkuostoksilla. Meillä oli menuussa kananuudeliwokkia ja jälkkäriksi mansikkamarenkikakkua. Eevi on tosi huono syömään kasviksia, mutta ilmeisesti lounaan venyessä normaalia pidemmälle, oli nälkä niin kova, että parsakaalit ja porkkanat menivät heittämällä kurkusta alas. Toiseksi meinasi käydä köpelösti meidän tuttijupakassa, (josta huomenna luvassa lisää) sillä Eevin tutti jäi kotiin ja meillähän ei nukuta ilman rakasta tuttia. Lähdin siitä huolimatta vaunuttelemaan ja vajaan vartin ulkoilun jälkeen neiti oli unessa. Aluksi Eevi höpisi ja jutusteli niin kovalla äänellä, että ajattelin saavani unohtaa päiväunet, mutta niin vain uni voitti. Ja lisäksi hän päätti nukkua 1,5 tuntia normaalien reilu puolentunnin unien sijasta.
Mummu oli ostanut Ikeasta hulppean teltan, joka olikin ihan ykkösjuttu! Se olikin myös aivan loistava piilopaikka siinä vaiheessa kun piti lähteä kotia kohti. Sinne sitten äiti ryömi perässä ottamaan karkulaista kiinni.
Mummun turvallisessa sylissä<3
Illalla D ehdotti, että tekisimme yhdessä hampurilaisia. Se kruunasikin päivän mässäilyn hyvin ja loppuillan sai maata sohvalla kauheassa ähkyssä.

4 kommenttia :

 1. Vastaan sun kommenttiin nyt tänne sun blogiisi :D mutta kiva että kommentoit! Porissa olen asunut nyt 1,5 vuotta ja olen 1v1kk pojan yksinhuoltaja. Täytyykin selailla blogiasi. Kivalta vaikuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et sitten kauheesti kauempaa kun me! Piti heti alkaa myöskin tarkemmin kattelemaan sun blogia:)

   Poista
 2. Vautsi mitä herkkuja :3 itse tehdyt hampurilaiset ovat kyllä hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ykkösiä! Tottakai noita syötiin vielä seuraavanaki päivänä;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016