maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kaupunki hiljenee

Luojan kiitos ne ovat ohi! Jazzit nimittäin. Me asutaan siis aivan Porin keskustassa ja viimeisen viikon aikana ei ole mihinkään voinut mennä, etteikö joka paikassa olisi ollut porukkaa, melkein vuorokauden ajasta riippumatta.
Nyt vihdoin alkaa meno rauhottua ja arki alkaa. Mekin käytiin pari kertaa pyörähtämässä kadulla ja pääsin käymään siellä yksinkin. Mä en ole koskaan ollut jazzejen päätöslauantaina katsastamassa menoa, mutta tänä vuonna pääsin ensimmäistä kertaa. Meillä oli kyllä tosi hauskaa ja pääsin tuulettamaan aivoja, silti seuraavana päivänä oli kauhea morkkis siitä kun on ollut poissa. Vaikka lapset nukkuivat poissaoloni ajan, niin silti jollakin oudolla tavalla harmitti. Sunnuntaina mulla ei mitenkään ollut huono olo, mutta aivan armoton väsy! Kuin olisi valvonut viikon putkeen, todella virkistävää siis. En siis koe, että tästä lähin olisi päästävä juhlimaan "päättäjäispäivänä", päin vastoin voisin ihan mieluusti jäädä kotiin leikkimään palikoilla.
Viime viikolla lähdettiin jazzeja karkuun mun mummille, sekä äidille. Poissa kaupungin vilskeestä alkaa oikeasti haikailla vähän rauhallisemmalle paikalle ja omaa pihaa. Ollaankin tässä katseltu vähän asuntoja, mutta toistaiseksi ei ole sopivaa tullut vastaan. Mutta toivotaan, että metsästys tuottaa tulosta.
Uusi viikko aloitettiin tutustumalla pariin uuteen mamma- ja vauvakaveriin. Odotusaikana tein facebookkiin ryhmän huhti-, touko- ja kesävauvoja varten ja tarkoitus on tutustua muihin äiteihin ja toivottavasti saada pysyviäkin ystäviä, joita mulla Eevinkin aikaisista äitikavereista on jäljellä! Mutta hyvään alkuun päästiin ja toivottavasti päästään jatkamaan ensi viikolla. Jos Porilaisia äitejä eksyy tänne, niin täältä löytyy meidän ryhmä, vielä ehtii mukaan! Mukava viikon aloitus!:):)

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Niin pitäis<3 Ens viikosta pitäis vähä rauhottua meilläkin meno. Nyt sunnuntaina on yhdet sukujuhlat niin mulla on sukulaisia parturijono täynnä :)

   Poista
 2. Meilläkin asunnon etsintä käynnissä :D kyllä vaan kaipaa sitä lastenhuonetta :) hauskaa viikkoa teillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin kaipaa! Vanhemmalla alkaa olla jo sen verran ikää, että oma huone olis varmasti mieluinen.. Ja esikoisen pitäis siirtyä kohta "isojen tyttöjen sänkyyn" niin meillä pitäis olla makkarin ovi yöt kiinni, ettei tyttö lähde seikkailemaan. Voin kertoa, että loppuu happi meidän huoneesta kun neljä ihmistä nukkuu tässä pienessä kopissa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016