sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Metsälenkillä

Terveisiä metsästä! Meillä oli jo alku- tai viimeviikolla puhetta serkun, Nooan kummitädin, kanssa, että lähdetään tuonne Katinkuruun lenkkeilemään. Siellä menee reittiä jos jonkinmoista, eri pituisia ja erilaista maastoa. Mulla tietysti oli lapset mukana vaunuissa, joten maasto valittiin sen mukaan. Reitti oli oikein helposti edettävä ja meidän Oran ilmakumirenkailla oltaisi menty astetta vaikeampaakin reittiä.
Seitsemän kilometriä oli meidän lenkkimme. Serkulla oli koirat mukana, joten puolessa välissä meillä oli juomatauko ja Nooa heräsikin unilta juuri ennen puoliväliä, tietysti nälkäisenä ja vaippa täynnä. Onneksi pysähdyspaikka oli ampumaradan vieressä, jossa oli ihan kunnon pöytiä ja tuoleja, joten vaipanvaihto kävi siinä käden käänteessä. Ennen lähtöä mietin, että kuinka pystyn imettämään urheiluliiveissä, mutta helpostihan tuo kävi! Toinen puoli matkasta vaihdettiin osia, serkku lykki kärryjä ja mä otin toisen koiran vyöhön. Siinä sai kyllä aivan loistohyvän asennon, kun koira vetää lantiosta nii pakostakin itse suoristaa selkäänsä.
Ädin ja Nooan juomatauko:)
Meillä oli kaiken lisäksi aivan mahtava lenkkisää, aurinko paistoi täydeltä taivaalta, tiheämmissä metsikkökohdissa oli kyllä vähän hyttysiä. Ja mikä tärkeintä, Eevi nukkui! Ja vieläpä kokonaisen tunnin. Eikä näyttänyt häiritsevän, vaikka pikkuveli nostettiin vierestä välillä ruokailemaan ja vaipanvaihtoon. Ajateltiin kyllä lähteä toisenkin kerran!
Illalla käytiin vielä leikkipuistossa ja mentiin isiä vastaan asemalle. Nyt molemmat väsyneet nukkuu reippailu päivän jälkeen.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016