keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Nettishoppailua

Eilen tosiaan kipaisin matkahuollosta odottamani Jollyroomin paketin. Mua ei saisi kyllä päästää ollenkaan nettiin sivuille, jossa on jotakin myytävää, varsinkin kun kyse on lastenvaatteista. Ei ole kovin kauan aikaa kun asiasta kirjoittelinkin täällä.
Kävin edellisellä viikolla yhden koulukaverini luona ja hänen tytöllään oli niin ihana paita, samaa väritystä kuin meidän vaunuverho ja mun oli pakko kysyä, että mistä tuo ihana yksilö, sillä mun oli vain saatava Eeville samanlainen! Hän kertoi tilanneensa sen Jollyroomilta ja sinnehän mä eksyin illan pimeinä tunteina. Mutta enhän mä meinannut päästä sieltä pois! Toinen toistaan ihanempia vaatteita sivu tolkulla ja vielä erittäin hyviä tarjouksia.
Löysin Eeville juuri sen ihanan paidan, sekä housut, legginssit ja kaprit.
Nooalle löytyi kaksi bodya ja kahdet housut. Tietysti Eevin paita ja Nooan bodyt olivat samaa kuosia. Mä niin rakastan pukea näitä lapsia samanlaisiin vaatteisiin, vielä kun mulle annetaan mahdollisuus. Kohta saattaa tulla se vaihe, varmaan Eevillä hyvinkin aikaisin, ettei äiti tod saa valita vaatteita. Saavat sitten vanhempana katsella valokuvista kun vaatehullumamma on pukenut murut samanlaisiksi. Hei kiitti vaan mutsi. Mutta kun ne on niiiiiin ihania!

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016