torstai 21. heinäkuuta 2016

No kun mun äitikin


"Miksi sä laitat sinne kananmunaveteen suolaa?"
No kun mun äitiki aina laitto. Aloin yhtenä päivänä miettimään, että miksi laitan veteen suolaa ennen kananmunien laittamista sinne. Jälkeenpäin olen kuullut, että vesi alkaa kiehua nopeampaa, mutta en mä tiedä. Minä teen niin siksi, koska äitinikin teki ja teen edelleen, vain siksi.
"Hei pitäiskö ottaa näitä halvempia lasagnelevyjä, kun näissähän on ihan hirvee hintaero?"
No mutta kun äiti osti aina näitä. Mitä jos noi halvemmat onki pahoja enkä tykkää koko ruuasta?? No hei c'moon, ei taida lasagnelevyissä olla niin suurta makueroa.. Mutta kun äitikin.
"Miks sä juot sun kahvin mustana?"
No kun äitikin aina juo. Sillon jo kun mä olin pieni. Tämän olen kyllä pystynyt muuttamaan.. Jossakin vaiheessa kaikki kaverit kaatoi mun kahviin maitoa kysymättä ja lopuksi se olikin ihan hyvää. Edelleen yhden ystävän luona, jos siellä käyn (nykyisin ihan liian harvoin!), juon kahvini mustana.
Jotkut asiat vain pinttyvät lapsuudesta mieleen, etkä saa niitä mitenkään muutettua. Ja minä, joka inhoan suuria ja äkkinäisiä muutoksia, en kestä, että asiat ei olekkaan kuten ennen. Tiedättekö kuinka kauan kesti toipua Fazerin ruispuikuloista Vaasan ruispaloihin vaihtamisessa? Kauan. Tai wc-paperi, siis Lotus soft Emboa sen olla pitää! Mitä jos peppu menee ihan rikki tolla halvemmalla? Emboa riittää kaksi palaa, mutta jos tota ohkasta tarviikin kerralla enemmän? Juu ei käy päinsä, johonkin vedetään kyllä raja! Mutta nää on just näitä, "et kai sä nyt herranjumala meinaa syödä tota leipää tollee, että sulla on juusto siinä päällä?? HULLU!" Ei oo helppoa D:lläkään, mut hei, elämän pieniä valintoja. Turha niistä enää on valittaa.

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016